Translate

tisdag 28 maj 2019

Packning och barnpassning

Packar igen, det packas och packas upp med jämna mellanrum. Vi ska vara med på en husbilsträff i Tylösand onsdag-söndag. Det ska bli roligt, men vädret är ostabilt och svårt att veta vad jag ska packa för kläder. Jag måste också planera mat för alla dagarna.


Nere på Kyrkplatsen görs en stor plantering, ett stenparti som blivit så fint, jag ska fota det färdiga resultatet imorgon.


Jag cyklade hem till barnbarnet Anna för att passa lilla Melli några timmar. Hon är så glad och kanske det går att sno kameran.


Jag tog en promenad till lekplatsen i Folkparken med henne.



Elgiganten hade invigningsfest här i Höghuset idag, bra att få en sådan butik här.


På lekplatsen gungade Melli och provade lite andra saker. Hon går inte än så det var lite svårt att göra annat, jag försökte med rutchkanan, men det gick inte så bra.



När vi gick därifrån somnade hon i vagnen så jag satte mig i solen nere vid Kvickbadet. Då kom Harald och berättade att han ändrat våra telefonabbonemang till det bättre hos den nya butiken. Det kändes bra, men sedan märkte jag att min telefon inte fungerade, plötsligt hade jag inget abbonemang! Det blev stressigt, jag kunde inte nås och inte ringa själv. Då var jag hemma hos Anna igen och fick gå ut igen med Melli för att gå till Elgiganten. Jo, då hade mitt abbonemang på något sätt fastnat???? men de fixade det snabbt. Då plingade det för fullt, Anna hade försökt nå mig, hon var försenad och det var ju det jag undrade över också. Ja jösses, som det kan bli!



Middag idag, lax och sparris till mig medan Harald åt rester. Åh vad detta är gott!


Jag bakade en Rabarberkaka att ha med på husbilsturen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar