Translate

fredag 31 maj 2019

Tylösand

Kristi Himmelsfärdsdagen kom med riktigt dåligt väder, det blåste rejält och regnade till och från hela dagen. Det blev inte mycket campingliv. Jag hade med mig elcykeln medan Harald inte hade lust med det. Vi sov ovanligt länge och efter långfrukost cyklade jag iväg. Det går en promenad- och cykelväg längs med havet, Prins Bertils stig och den försökte jag följa.



Ibland var det ganska bra väg att följa, men ibland fick jag släpa cykeln, det blev iallafall hög puls.










Jag satte cykeln och besökte Rhododendronparken.











Plötsligt var jag vid S:t Olofs kapell, jag hade ingen aning om att det låg här. Där gifte sig barnbarnet Jonathan med sin Hanna för fyra år sedan. Jag cyklade tillbaka och behöver väl inte säga att jag inte hade en aning om var jag befann mig, tur att Google Maps finns.

Jag kom tillbaka precis när det började ösregna på riktigt. Vi hade en mysig eftermiddag inne i Boris.  jag förberedde kvällens middag. Festligheterna i tältet började kl 18 och vi tog maten med oss dit.



Jag gjorde en god Potatissallad och hade marinerad kyckling till. Jag blandade en marinad av olja, soja, terriyakisås och kryddor.


Vi hade jättetrevligt där vid vår bordshörna och snart började musiken. Det första jag gjorde där var att tippa min stol baklänges, så pinsamt. Harald tyckte det var roligt.







Mats, en av de som håller i dessa träffar, det är fart i honom.


Det var mycket dans och håll igång och trängsel på dansgolvet. Ja jösses vilket liv.

2 kommentarer:

  1. Otroligt vackert där vid havet och i parken. Behöver jag säga (citat Christel❤️) att jag tycker att du är beundransvärd och mycket modig som vågar ge dig av själv och lösa det hela även när du inte vet var du är!! Respekt!!❤️ Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, känns gott att höra, jag börjar bli lite försiktigare, men än kör jag järnet haha! Kram

      Radera