Translate

fredag 24 maj 2019

Fredag

Idag har jag shoppat, presentkorten har flödat haha! Jag var först och klippte mig, jag fick en ny frissa helt plötsligt, hon hade nog precis kommit till salongen. Först blev jag lite besviken, men jag är ju inte så noga med det. En av männen där fick tolka, hon kunde ingen svenska. Det kändes som det blev bra, men när jag kom hem och tittade såg jag att det var helt olika vid öronen, det ena örat som jag vill ha det och det andra var håret längre och låg utanpå örat. Jag fick cykla tillbaka annars hade jag retat ihjäl mig.


Jag gick till Quinte och köpte ett par fina shorts, det blev svarta trots att jag tänkt färg. Jag fortsatte till Maria Grant och köpte tulpanklänningen, den ser kanske inget vidare ut på bild, men den är så fin på mig. Presentkortet räckte inte riktigt till där, men tog en fin del.


Jag och Harald gick till Saluhallen och åt lunch, det är alltid en njutning i den miljön.






Jag åt först en supergod Tomatsoppa och därefter var det en massa rotsakssallader, så gott och annorlunda.


Dagens rätt var Pulled Pork med potatisklyftor, syrad rödlök och BBQ-sås, gott det också.





Presentkortet räckte också till vars en kaka som vi tog med hem, min är en Raw food Citruskaka och Harald är en chokladbiskvi.

Idag blev det tid över till scrapbordet så jag har roat mig där.

Trevlig Helg vill jag önska er alla!

2 kommentarer:

  1. Bra gjort attdu åkte tillbaka! Helt rätt!! Och så fin klänning, jag kan föreställa mig den på dig men vill gärna få se en bild på dig med den på också😘 Åhhh!! Saluhallen, jag vill också!!! Stor varm kram 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag var riktigt nöjd med mig själv, men det var inte lätt, vill ju inte klaga. Bilder kommer säkert, klänningspremiär på studentdagen! Kram

      Radera