Translate

söndag 4 mars 2018

Almerimar

Vi bestämde oss för att fortsätta en bit söderut, det var inget större fel på campingen, men omgivningarna var tråkiga. Det dåliga vädret skall fortsätta och då kan vi lika gärna köra. Tyvärr är det sämre ju längre söderut vi kommer, men någon gång ska det väl vända tänker vi. Det regnade mycket och det gör inte vår inställning till Spanien bättre precis.Vi körde till Almerimar som vi fått rekommenderat av vännerna Rolf och Lisbeth. Jag hade ringt och förhört mig om plats för säkerhets skull och vi kom dit vid lunchtid så det fanns plats för oss. Det fyllde sedan på snabbt under eftermiddagen. Ett jättefint ställe med stor hamn, badstrand, restauranger och butiker, här finns lite att göra och det har jag saknat. 


Här finns en stor ställplats för husbilar på en stor pir i hamnområdet.Vår utsiktUnder eftermiddagen slutade det regna och solen tittade fram, samtidigt började det blåsa jättemycket. Vi har utsikt över badstranden och idag var det surfarnas och kitesufarnas dag. Jag gick ut med kameran och försökte fånga dom.

Vi gick ut med Ulla och Bernt för att äta middag på restaurang. Rolf tipsade oss med Marios Bar och dit gick vi. God och prisvärd middag. 


Först fick vi en liten tapas i form av paella, så gott!Jag åt grillad lax, jättegott, Harald åt lasagne, han var inte riktigt lika nöjd.


Efteråt fick vi en liten någonting, smakade citron, limoncella kanske.


Vi tog en liten promenad när vi ätit klart precis när solen gick ner och vi höll på att blåsa bort. Vi är iallafall glada över att vi inte har båt i detta vädret. Det ska mojna under natten, skönt för hela bilen rister och gungar.6 kommentarer:

 1. Häftiga bilder! Regn och blåst ... vet inte om jag kommer ...😂

  SvaraRadera
 2. När det blåser så kommer det in i hamnen, men det är inga dyningar inne i hamnen. Jag har dubbla linor och presenningar över luckorna. Tänkte åka ner i påsk för att titta till Greta Garbo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det såg hur bra ut som helst, synd att du inte är här nu, hade ju nästan blivit en tradition. Tänker på när vi råkade sammanträffas i Budapest! Kram

   Radera
 3. Vackert och mumsigt precis som vanligt hos dig! Hoppas blåsten lugnat sig och att solen stannar kvar!! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men inget bättre väder i sikte.... Kram

   Radera