Translate

fredag 16 mars 2018

Solig dag i Almerimar

Vi vaknade till sol idag, brödbilen tutade och jag kunde gå direkt ut och köpa en färsk baguette. Nu börjar det likna det som vi drömt om. Våra vänner Rolf och Lisbeth har hela tiden skrivit till oss, lugn det blir sol när vi kommer, så blev det haha!


Här kunde vi sitta ute i solen under flera timmar! "Jag gör ingenting annat idag än sitter här" sa jag.Några små tapas åt vi också.


Vinden började ta i igen på eftermiddagen och det blev full aktivitet på stranden här.

Även här hade de Portugisiska örlogsmännen hamnat på stranden.


Mörka moln över bergen.


Här sitter han och kikar på vindsurfarna.


Förra våren köpte jag en massa garner för att sticka till barnbarnsbarnen och jag blev aldrig klar med det. När jag nu tog fram det insåg jag att de blivit ett helt år äldre och jag fick riva upp det jag stickat. Nu räcker inte garnet till större storlekar så det vår bli sjalar istället. Det blir en avkopplande sysselsättning när vi kör.


Middagen idag blev choritzokorvar med potatismos och sallad. Jag som inte gillar korv tyckte också att de var jättegoda.


Solnedgången utanför oss var magnifik!


Vi hade gäster hos oss ikväll!


Bernt och Ulla samt Rolf och Lisbeth kom på en sundowner.En sådan trevlig kväll det blev med goda vänner.

4 kommentarer:

 1. ☀️☀️☀️Japp där kom det, finvädret!!! 😘 Då lär det dröja innan du är hemma igen dessvärre, haha!! ( den själviska delen av mig talar) Det ser helt underbart ut och bröd utanför bilknuten!!🙌🏻👏🏼 Mysigt ni har det!! KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, varade en dag! Men, vi lyckas få dagarna trevliga iallafall. Kram

   Radera
 2. Bara positivt i allt du berättat och fotat. Härligt och alla ser glada ut och ni både äter och dricker gott. Hur mycket bättre kan det bli? Kramar.

  SvaraRadera