Translate

torsdag 8 mars 2018

Torrox Costa

Regnet öste ner hela natten och morgonen, det är nästan svårt att sova med det smattret på taket. Men, så klarnar det upp och det glöms bort. Vi körde iväg efter det där vanliga fixandet med vatten in och ut, toan ska tömmas och vi ska duschas. Bäst att passa på när vi är på en camping. Samma väg ner från Granada mot kusten och den är vacker, nästan vackrare på detta hållet.

Vi hade inte riktigt bestämt mål, vi ville gärna till Nedja, men hittade ingenstans att stå så vi fortsatte. Vi hade en fri ställplats i sikte, vi behöver stå på sådana nu för att kompensera den dyra campingen i Granada. Den ställplatsen ligger i Torrox Costa såg vi när vi kommit dit. En helt ok ställplats, lite tråkig grusplan, men vad kan man begära när det är gratis. Vädret var nu bättre och blev ännu bättre under dagen. Det har blivit dags för solkrämen!!! Jag tog en lång promenad längs med havet och beskådade alla restauranger och människor. Lite senare hängde Harald med på ytterligare en promenad. 

Typiska byggnader i Andalusien, dom är vackra.


Då hittade vi en frisör och Harald fick en tid. Efter middagen gick han dit och klippte sig. Han har jättebekymmer med sin psoriasis överallt och behövde få bort kalufsen. Han är inte helt ok, har ont i armarna och sover jättemycket, det är lite oroande. Ikväll kom tärningarna och kortleken fram för första gången och sedan var det godnatt för honom. 

Dagens middag, köttfärssås med pasta och sallad. 


Och där försvann håret!


En bra dag iallafall.

2 kommentarer:

  1. Bra att det regnar på natten istället för på dagen iaf. Duktiga du med solkräm👏🏼👏🏼👏🏼 Stilig han blev i sin nya frisyr. Trist bara att han har så ont😢 Tänker på er!!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det, lite regn gör ju ingenting bara det är lite sol också! Haha, måste ha solkräm ändå röd som en kräfta just nu! Kram

      Radera