Translate

lördag 17 mars 2018

Skitväder i Almerimar

Sol en dag och sedan är det dags med skitväder igen. Så har vår vistelse i Spanien varit hittills, ja inte många soldagar har det blivit. Vi har hoppats mycket, men nu börjar vi ge upp. Vi har varit så fixerade vid havet och sol, istället ska vi kanske mer tänka att utforska annat. Vi får se hur fortsättningen blir. Imorse var det lite sol men vinden rasade igen, vi roade oss med att gå ut och handla.


Under tiden blev vi inbjudna till tapaslunch hos vännerna Rolf och Lisbeth.


Det blev lunch inne i bilen, helt omöjligt att sitta ute i vinden.


Lisbeth är så bra på att göra små tapas, det är så gott!

Puma passar på att sno husses stol medan Mitzy får vara i buren en stund.


Tack för så goda tapas och trevligt sällskap. 

Ute rasade vinden och ökade mer och mer. Så småningom började även regnet.
Till och med surfarna uteblev idag.

Det är verkligen inget kul väder alls. Vi höll oss inne resten av dagen och kvällen, hade bara en kort avstämning med Bernt och Ulla om var vi ska köra imorgon.


Jag hade framme mina scrapsaker och gjorde en sida till i min Travelers Notebook. Den är till Citrus Twist Kits söndagsskiss.


Middagen idag blev tacos, gott!

2 kommentarer:

 1. Din tolkning av söndagsskissen är jätteläcker!! Den lyser upp mer än den sol ni saknar , tack!! Men trist för er att det envisas att regna och blåsa😩 Hur länge planerar ni att bli kvar?
  Hoppas det blir en fin söndag nu istället , det kommer iaf en ny skiss😘 KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är roligt att kunna scrappa lite, men jag saknar en massa saker! Ursprungligen har vi planerat komma hem i början av maj, men just nu känns det som att vi kommer tidigare än så! Kram

   Radera