Translate

måndag 26 mars 2018

Strandliv i Alicante

Nu börjar det äntligen bli riktigt fint väder, ok, lite kallt, imorse var det 8 grader, men när solen värmer är det skönt. Jag tog en förmiddagspromenad längs stranden, det var så härligt.

Eftermiddagen låg vi på stranden för första gången, kallt i vinden och inte riktigt badläge. Vattnet hade visserligen ökat från 14 till 15,5 grader idag, men det får vara än så länge.Vi gick tillbaka till Boris för att äta några tapas hemma.När det närmade sig kväll bestämde vi oss, tillsammans med Bernt och Ulla för att gå ut och äta något lätt och samtidigt sitta och titta på kvällsvimlet. Det blev inte riktigt som vi tänkts oss, det var måndag, det var kallt, vi var för tidigare osv för det fanns nästan inga ställen öppna. Det blev MacDonalds!!!!! Åh vad jag ångrar mig efteråt, inte gott och för mycket pengar för det skräpet.Vi planerade fortsättningen tillsammans i Boris, den är lite haltande, vi bestämmer oss imorgon. Det börjar dra sig till att lämna solkusten.

2 kommentarer:

  1. Härlig blå himmel och det ser riktigt somrigt ut på bild. Så goda era tapas ser ut och jag håller med att MacDonalds inte är särskilt gott. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag skulle kunna leva på dessa små tapas, det är så gott! Kram

      Radera