Translate

torsdag 15 mars 2018

Almerimar

Då är vi tillbaka på piren i Almerimar, vi gillade stället, men den största anledningen är att vi skulle sammanstråla med vänner från Göteborg. Rolf och Lisbeth har stått här i långa perioder tidigare och det är dom som tipsat oss om stället. Vi körde inte långt idag, lite drygt en mil så var vi på plats här. Det blåste lika mycket som sist och var mulet och kallt, men vi hoppas på morgondagen.


Strax efter vi kommit på plats anlände Rolf och Lisbeth och vi delade en flaska Cava hos oss som ett välkomnande. Jätteroligt att träffas igen!


Harald och jag tog en liten promenad i stan.
Jag tog fram scrapsakerna och gjorde en sida i min Travelers Notebook. Jag använde Citrus Twist Kits 3-To-Inspire


Till kvällen bjöd Rolf och Lisbeth oss över på en drink innan vi skulle gå på restaurang och äta.


De har två rätt stora hundar och har ställt sig på plats och fått upp staket och annat.Så mysigt att samlas på en drink, hade varit ännu mysigare att kunna sitta ute.


Vi gick iväg till en av många restauranger i hamnområdet.
Haralds mat med en stor biff och min med Cad (torsk). Jag vill gärna äta fisk när vi går ut, men nu har jag blivit besviken flera gånger och skall nog sluta med det.


Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans.

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att träffas ett gäng sådär! Ja nu kommer finvädret ska du se! Vilket härligt Travelers Notebook uppslag du gjort!! Glädje för mig att få se lite scrap från dig💚 Synd att inte maten smakade, du får testa Haralds matval nästa gång😅
  När åker ni hemåt? Hoppas ni får en härlig dag nu! Saknar dig! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är roligt att träffa andra såhär. Ja inte blir det mycket scrappat, men har gjort lite idag också faktiskt trots sol. Vi åker så sakta norrut nu, men nu utlovas fint väder från tisdag så vi försöker hålla oss kvar ett tag till. Kram

   Radera