Translate

tisdag 13 mars 2018

Balerma

Jäklar att vi glömde D-vitaminerna hemma, vi trodde ju att vi kunde sluta med dom! Nu hade vi ändå behövt dom fast vi får prova med C-vitaminer istället.


Helgrått idag och vinden fortsätter att blåsa. Det har iallafall inte regnat och solen försökte lite svagt skina igenom molntäcket under eftermiddagen. Vi har stannat här på den fina campingen och gick iväg till byn för att handla.


Harald låtsas vara glad, men han vill helst hem haha! Stan var ju inte någon höjdare precis, men ingen turistby iallafall.


Rätt folktomt!Hårda vindar och vattenpölar, det är rätt dråpligt.


Hemkomna serverades det pannkakor till lunch.Till eftermiddagskaffet bakade jag muffins i Omniaformen.


Idag blev det en riktigt matdag och vi använde vår Fryer som vi släpat med för första gången.För första gången också grillade vi och åt middag ute. Det är ju en framgång.


Ulla och Bernt har en fin grill, jag tror att vi får skaffa oss en sådan också och slippa kol och grejor.


Vi åt köttfärsbiffar som vi brukar göra på sommaren. 1 dl olja, 1 dl soja och 1 dl vit vinäger som dom får marineras i några timmar Det blir så gott. 

2 kommentarer:

  1. Det blev ju en riktigt bra dag till slut ändå, med grillning och middag utomhus!! Men förstår att ni förväntat er lite mer värme, det kommer nog!! Annars får ni gärna kommaupp hit till våra flera meter höga snödrivor😅💚 kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev en bra dag, men vi känner oss lite lurade, ikväll är det rena höstovädret! kram

      Radera