Translate

onsdag 11 juli 2018

Basteviksholmarna

Det blev dåligt med sömnen senaste natten, det är så varmt och alla bett kliar. Men värre kan vi ju ha det haha! Luften stod fullständigt stilla på vår parkeringsplats och vi körde iväg direkt efter frukosten. Harald behövde hämta ut medicin och vi körde till Henån för ett apotek.


Vi ställde oss på husbilsplatsen i Henån och tänkte kanske att vi står kvar. Men efter att ha varit ute och letat upp Apoteket ville vi bara därifrån.


Färjan till Lysekil och sedan en bit norrut till en ställplats som jag sett ut. En helt underbar ställplats, alldeles vid havet och skärgården och en lite avsvalkande vind.


Här tror jag att vi fått en favorit som vi kommer att återvända till. Så välordnat och fint.


Flera badbryggor att välja på.


Här står bilarna, det finns även platser mitt emot mot den lilla hamnen. Det känns som att vi är söderut, Kroatien eller så. 



Sötsuget satte in så jag bakade en Kanelkaka som jag förberett hemma. Dåligt foto men såå god.






En enkel middag ute. Det enda som jag inte är så glad för här är underlaget, tråkig grus, men allt annat är bara så bra.


En fantastisk solnedgång också rakt utanför bilen. 


Nu finns det tid att läsa böcker och två är utlästa.


En Nora Roberts, säga vad man vill om hennes böcker, dom är underhållande och svåra att lägga ifrån sig. Denna är en deckarvariant.


Också denna, åh, en underbar bok, så spännande historia, jag blev trollbunden från första sidorna och så trist när den var slut. Men, det bästa är att det ska bli sju böcker så nu väntar jag på nästa. Ni måste läsa den!!!

2 kommentarer:

  1. Men du vilken solnedgång!! Och härligt med gofika😍 Om några år ska jag också läsa böcker😘 Ha det så gott min vän!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack, ja din tid kommer..... till att lata dig och läsa böcker! Kram

      Radera