Translate

måndag 16 juli 2018

Långsjö

Idag fick vi hänga med på äventyr, mitt absolut bästa! Haralds bror Lasse med fru Helene och dotter Erika har anlänt till Långsjö precis utanför Fjällbacka. De hyr en semesterbostad där och har sin båt en liten bit ifrån. När vi vaknat på vår långtidsparkering packade vi ihop och körde till Långsjös lilla hamn.


Vår utsikt imorse, någon hade försökt rymma under natten, men kom inte så långt!


Vi packade ner i båten och körde ut, vädret var jättefint idag.Utfarten från Långsjö.Vi planerade köra ut till Långeskär men motorn började hacka så vi vågade inte utan det blev en närmre ö, Hastensholmen. Det spelar ingen roll, härligt hursomhelst.


Åh vad skönt vi har haft det denna dag, härliga bad och klippor och lite sand.

En promenad på ön blev det också.


Jag älskar detta över allt annat!


Salt


Det är helt otroligt klart vatten denna sommar.


Efter många bad, lunchfika och mys packade vi ihop och körde tillbaka.Vi får stå med Boris på tomten där Lasse hyr, så bra är det. Vi körde först för att handla i Tanums stora köpcentrum och sedan gjorde jag middag till oss i deras kök. 


Vi hade en så mysig kväll på deras altan.


Imorgon eller en annan dag ska jag återkomma med recept till detta, en jättegod marinad till kycklingen och potatisgratängen var en färdig, så bra på sommaren. Allt håller på att bli urladdat här nu, det är faktiskt inte alltid så lätt med allt.


Tack för en underbar dag!

1 kommentar:

  1. Ännu en alldeles ljuvlig dag!! Vilka fina bilder!! Förstår din känsla. Ser skönt och svalkande ut där ute på ön. Här hemma är värmen mer tryckande. Ha det fortsatt så här underbart ❤️ kram

    SvaraRadera