Translate

tisdag 31 juli 2018

Österskär/Huvudskär

Utflyktsdag idag, vi åkte tidigt imorse till Dalarö för att åka båt längst ut i Stockholms skärgård till Huvudskär.Värmen håller i sig och det är otroligt varmt.


Vi, Arne och Lilian samt Lilians syster Sara med man Rolf väntar på båten som ska ta oss ut till Huvudskär, det är en ca timmes färd.


Vi lämnar Dalarö
Framme på Huvudskär, vilken vacker ö med underbara klippor och natur.Vi vandrade över till yttersidan av ön där vi fick en egen klippa att ligga på.


Vi badade massor av gånger, så skönt och så varmt i vattnet.Det var halt och besvärligt att ta sig upp ibland. Jag halkade och föll, slog mig bara lite som tur var.Killsnack på berget


och tjejsnack som måste dokumenteras.Rolf tog en vila.

När tiden närmade sig avgång med båten tog vi oss tillbaka. Det är snustorrt på ön och ovanliga färger så här års.Nu kommer båten!


Tillbaka på Dalarö hade vi beställt bord på en restaurang där.
Jag tog en av mina älsklingsrätter, Stekt strömming med lök, potatismos och rårörda lingon, så gott!


Harald tog en högrevsburgare med tillbehör. 

Vi körde tillbaka hem till Arne och Lilian, det var långt. På vägen passade vi på att titta på var de ska bo när de flyttar i september. Ett jättefint område i Grindtorp nära Täby Centrum där de köpt en bostadsrätt. Spännande.

Tusen tack för en helt underbar dag

1 kommentar:

  1. Oj det såg slipprigt ut där vid klipporna. Tur att det gick bra. Hur hittar ni alla fina ställen och goda matställen dessutom, härligt!! 💚💚💚

    SvaraRadera