Translate

onsdag 25 juli 2018

Berg

Äntligen wifi på ställplatsen idag, jag tror nästan det är första gången på denna resan. Jag är alltid så stressad när jag gör inläggen för jag loggar in på makens Iphone och vill inte slösa på hans surf. Jag själv har fått köpa till surfmängd två ggr denna månaden. Jag får göra något åt det i framtiden. Idag har det varit hett, nu måste jag faktiskt klaga lite, det är tröttande och inte skönt. Nu ikväll börjar det svalna av lite och nu ska det bara bli svalare inne i bilen också. Vi har kört en kort sträcka idag till Bergs slussar. Det är en lång slusstrappa här med 7 slussar och vi har sett många båtar. Annars har det varit väldigt få båtar på kanalen, lite konstigt tycker vi, men det kostar ca 7000 kronor för en normalstor båt så det kanske avskräcker. Jag tror vi gick här 1996 och då var det mycket båtar, trångt i slussarna och rätt rörigt om jag inte minns fel.Först tittade vi på en kryssningsbåt med passagerare, det går nog en del sådana i kanalen.Vi tog en promenad ner till stranden för att bada och följde slusstrappan ner till sjön Roxen.

Vi badade och satt en stund i skuggan under träden. Inte världens skönaste bad precis, men svalkade ändå lite.


En glass och när vi promenerade tillbaka blev vi lika svettiga igen.Ställplatsen för husbilar.


En installation av slussportar


Här står vi med alla takluckor öppna! Nu börjar jag längta hem lite, jag blir så rastlös av att inte göra någonting. Jag har gjort min samhällsplikt haha, upplyste en dansk man som satt och grillade att det är grillförbud i hela landet. Han tackade och avbröt grillandet, menade att han inte visste om det. Lite nickade från andra som troligen inte vågade.

Om ni undrar över reklamen jag har på bloggen så får jag emellanåt en liten slant för detta och just idag har lite pengar ramlat in. Om ni någon gång blir intresserad av dessa så klicka gärna, det ger mig   en liten slant. Jag har medvetet valt små reklambilder som inte stör för mycket, de kan gärna bli irriterande annars. Tack på förhand!

2 kommentarer:

  1. Ja det är onödigt varmt nu. Men det är väl bara att hänga med. Bra gjort att du sa till om grillen!! Det är inte roligt med bränder. Försök njuta av att bara vara, snart är du hemma med allt det vanliga ❤️ kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja inte kan vi göra något åt hettan! Jag försöker njuta men just nu är det svårt! Kram

      Radera