Translate

söndag 8 juli 2018

Torslanda

Natten blev lite stökig för mig, Harald sov som en stock som vanligt. Den motorburna ungdomen roade sig med att köra med skrikande däck på den stora parkeringen och skiftade med höga röster. Inget att beklaga sig över, sådant får vi ta och det var ju dessutom fredagkväll. Vi körde iväg till scrapbookingbutiken CiliInPapers som hade lagerutförsäljning just igår. Jag hade kört dit ändå, men nu var det ju lite extra.


Det var massor av folk, trångt och nästan svimfärdigt varmt. Jag blev av med massor av pengar!


Vi hade några timmar innan vi skulle besöka vänner och körde ut till Björlanda Kile, en jättestor småbåtshamn. Vi tänkte att där finns nog någon badplats. Vi packade fikaväskan och gick ut till havet och klipporna.


Vi fikade och hade en skön stund, men badade inte. Det kändes inte inbjudande och luktade inte gott där.


Vi körde för att hälsa på vännerna Rolf och Lisbeth som vi lärt känna genom husbilslivet. De är också f.d. seglare och alltid trevligt att träffas, senast var det i Almerimar i Spanien.


Fint välkomnande och sedan var det dags för VMfotboll.Fint dukat bord väntade på oss.


I pausen åt vi förrätten, Blinier med crème fraich, lök och stenbitsrom, gott!


När det blivit 2-0 i matchen tog jag en promenad i deras fantastiska trädgård och fotade. Såå mycket vackert överallt. Lisbeth är så bra på detta.

Många olika sittplatser överallt, så inbjudande, sånt som jag alltid drömt om att ha det!  Jag njuter så av det.En av deras två hundar av samma ras, tryffelhundar tror jag det heter.


Sedan var det grilltajm.
Så vackert och så gott alltihop!Vi tog vara på solen sista strålar innan den gick ner.


Vi tittade lite på nästa kvartsfinal i VM, det var en roligare match.


Efterrätten, Bergmans Bananasplit!


Vi tittade på deras nya förbättringar i deras husbil, bl a denna hylla, något liknande vill jag ha! Vi får fundera på en sådan lösning hos oss.


Kvällsbad när klockan närmade sig midnatt!
Tack för en härlig dag, sällskap och god mat.

2 kommentarer:

  1. Vilken dag!!!! Önskar verkligen jag kunnat göra dig sällskap hos CiLi!! Och förresten, även resten av dagen😍👌🏻 God mat, fina vänner och vackert väder!! Kan det bli bättre?? Ja en vinst i fotbollen då kanske. Kram💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade jag också önskat..... Det blev liksom inte läge att kunna fråga någon om råd i den trängseln. Köpte några nya mister haha! Ja en vinst då, men det var ju roligt så länge det varade och dom har ju gjort bra ifrån sig! Kram

      Radera