Translate

tisdag 17 juli 2018

Långsjö/Gluppö

Vi åkte iväg med Lasses och Heléns båt till Gluppöbassängen. Det var lite molnigare, men såå varmt så det var skönt att solen höll sig lite undan. Helt underbart att komma till Gluppö igen, så många minnen har vi därifrån.
Jag och Lasse går omkring med vars en likadan kamera.


Jag klättrade upp på berget och fick en fin utsikt över hela bassängen.
Efter en härlig dag åkte vi tillbaka hem.När vi skulle lägga till med båten i hamnen föll jag överbord. Jag har skrivit det förr, det är svårt med balansen nuförtiden och jag gjorde en baklängesvolt ner i vattnet när jag skulle ta en förtöjningslina. Helén räddade mina glasögon som satt på trekvart när jag kom upp ur vattnet. Jag kunde inte sluta skratta! Till slut kunde jag ta mig upp på akterstegen med lite hjälp. En liten skada på vä handled som är svullen annars klarade jag mig. Ja våta kläder såklart. Ja jösses!!!!

På kvällen åkte vi in till Fjällbacka och gick på Båthaket, tidigare Lilla Berith.


Pizzor igen, inte lika goda som i Hamburgersund men helt ok.Vi tog en kvällspromenad i centrum, men blev lite oroliga över vädret eftersom vi hade öppna takluckor överallt i Boris.2 kommentarer:

  1. Har inte skrivit på flera dagar här, men läst och sett på alla fina bilder och kan bara säga: Vilken härlig semester ni har/haft här i Sverige med Boris och dessutom fått följa med ut på havet både här och där. Vi som kollar här har fått se så många ställen som man aldrig har besökt och kanske inte kommer att besöka och det tackar man för. Hoppas det bara blev en svullnad och inget mer. Kramar till er båda och ha det fortsatt bra.

    SvaraRadera
  2. Håller med förgående talare, tacksam att få hänga med er såhär!! Och så mycket fint ni visar och så ett och annat äventyr dessutom 😍😘 Hoppas du inte har ont av det längre. Kram

    SvaraRadera