Translate

lördag 14 juli 2018

Fjällbacka

Haha, den natten i Hamburgersund, vi kan nog de flesta raggarlåtar nu, fast vi sov nog från två iallafall. Imorse körde vi före åtta eftersom vi stått de där fyra timmarna vi fick och ville inte utmana ödet. Vi hittar nog någon fin plats att stanna och äta frukost tänkte vi. Vi hamnade direkt i Fjällbacka och kollade långtidsparkeringarna. På den största och tråkigaste fanns det gott om plats så vi parkerade där. Efter frukosten promenerade vi ner till Fjällbacka centrum. Vädret är sämre idag, molnigt och en kall vind i jämförelse, vad fort vi vänjer oss vid värme! En ny omgång med foto från Fjällbacka nu, jag tar ungefär samma bilder varje år känns det som.


Setterlinds Bageri finns kvar, men har blivit mer ett café med både kakor och smårätter. Vi fortsatte och kollade runt bland alla butiker.


Ibland satt Harald och väntade medan jag irrade runt.Det finns många roliga butiker, men det är inte billigt..... Jag köpte inget alls.Ovanligt med en hattaffär framförallt till män.


Här kollade vi ut på vårt tidigare ankringsställe, det är många båtar nu som ankrar, vi var alltid ensamma.


Också är hon här igen, vår "villhabåt".Vi fortsatte ut mot Badholmen. Idag var det en regatta och vi såg några starter.


Fjällbackas äldsta båthus.

Favoritvyn med Haralds barndoms sommarhus, det gula som sticker ut högst upp. Huset var pärongrönt förr.Vi fortsatte runt för att komma fram till huset.


Såna här hus kan också byggas bland allt gammalt.


Det är utsikten jag vill se säger han.Och vägen ner till centrum.För Harald är det helt nödvändigt att äta en Halv Special på Ackes så det fick bli så.Ja det var årets bildkavalkad från Fjällbacka. Resten av dagen tillbringade vi i Boris. Jag scrappade lite, kommer i ett separat inlägg.

1 kommentar:

  1. Haha!! Jaså nu har ni en helt ny reportoar😍😘👍🏻 Tur att ni fick sova lite iaf. Ännu mera finheter, jag bara drömmer mig bort till er... Ha det gott fina ni!! Kram

    SvaraRadera