Translate

lördag 28 juli 2018

Strängnäs

Idag hamnade vi på en helt vansinnigt dålig väg. Vi skulle köra lite drygt 2 mil från Mariestad till Strängnäs och GPS:en visade oss in på en grusväg som var supersmal och dessutom som en tvättbräda. Jag blev så jäkla irriterad och tredje världskriget startade i bilen. Jag fattar inte att Harald fortfarande litar 100% på GPS:en utan att alls ifrågasätta valet av väg. Allt inne i bilen höll på att fullständigt rista sönder och jag var arg. Till slut stannade Harald bilen och jag fick lova att hålla käften. Bilen larmade dessutom om lågt bränsle och jag kunde se framför mig hur dieseln tog slut och  hur Harald fick gå iväg med en dunk.... det hände tack och lov inte. Vi kom till slut fram till Strängnäs efter att Harald accepterade att följa Google maps på min Iphone istället. Jag liksom visade utan att prata! Ställplats i hamnen vid en stor parkering, rätt ok trots priset på 250 kronor. Det ingick tvättmaskin och jag fick tvättat en maskin. Vi tog iallafall en promenad istan.


Så här ungefär ser det ut i alla planeringar.


Härinne står vi.


När vi var tillbaka i Boris kom regnet, inte så långvarigt men rikligt, riktigt skönt.


Jag plockade fram mina scrapsaker en stund och senare gick vi ut och åt på restaurang. Vad vi unnar oss!!!!!


Här låtsades Harald vara intresserad av målningar.


Vi bestämde oss för Thaigården och satt bland äppelträden.
Jag som inte brukar vara så glad för den maten var överförtjust. Så gott med wookade räkor och grönsaker. Jag ska nog ändra mig. Jag får väl också tillägga att fred var skipat, skönt.


Vi tog en kvällspromenad när vi gick hem och hittade badplatsen, lite sent men det var vackert.

6 kommentarer:

 1. Nu har du gjort det igen, alltså levererat otroligt många fina bilder till oss som följer er. Än en gång måste jag säga: Vilken otroligt härlig semesterresa och som du säger att ni unnar er en hel del, det är ni förtjänta av. Fortsatt skön semester tills ni kommer hem och kan fortsätta med sommaren här enligt väderprognosen. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, så glad att några uppskattar bilderna och resan genom en del av vårt land. Jag förstår att ni har det väldans bra därhemma också och när jag ser bilder därifrån så längtar jag hem. Kram

   Radera
 2. Haha!! Underbar befriande ni!! Så skönt att allt redde upp sig till sist❤️ Och maten ser ju jättesmarrig ut! Och som Ulla säger, vilka bilder!! Makalöst!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja allt ordnar sig ju på något sätt eller hur? kram

   Radera
 3. Skönt med urladdningar ibland...och det bästa är försoningen ...och fina bilder på allt...Härligt..:) kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att tjafsa tillhör vår vardag haha! Tack!

   Radera