Translate

söndag 19 november 2017

Anna

Idag var det sista dagen på vännen Annas vistelse här. Jag och Harald sov ytterligare en natt i Boris och det gick bra förutom att jag hade ont i benet och fick gå upp i lägenheten strax före fem på morgonen. Lite bakslag idag kändes det som. Så småningom blev det en långfrukost. Vädret har varit dåligt idag, mycket vind och regn så det inbjöd inte till varken promenad eller cykling. Anna och jag tog bilen och körde till Mölle, först upp till Kullens Fyr där det blev en kort och blåsig promenad.

Vi besökte vännen Ame som hade sin loppis öppen och fick en titt i hennes hus också.


Ame ville bjuda på kaffe, men vi hade planerat att besöka Mölle Krukmakeri och fika där.
Efter ytterligare ett besök på Lager 157 så åkte vi hem och Harald hade fixat middagen. En suddig bild på Kycklinggrytan som han gjort förut. Den är god.


Vi lämnade Anna på flygplatsen i Ängelholm där hon skulle flyga till Arlanda och sedan bli hämtad för bilfärd till Edsbyn i Hälsingland. Det har varit så roligt att ha henne här och vi har haft mysiga dagar. Tack för det!

4 kommentarer:

 1. Så kul att få träffa fina Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är roligt att få träffa och lära känna varandras familjer!

   Radera
 2. Åhh!! Vilka härliga dagar och gott sällskap jag haft!! Lyx!! Och så härligt att få träffa både Ame och Mia och stora delar av familjen, GLÄDJE!! Detta kommer jag att bära med mig och leva länge på!! Tack💚💚💚 Det är bara att du har ont i ditt ben som är så trist!!! Nu får det lov att räcka!! Kram på dig min vän 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bara vädret som inte stod på vår sida denna helg! Härligt att få visa dig vårt landskap här och allt som händer här. Det var ju plus med kalas också! Härligt att få ha rått om dig! Kram

   Radera