Translate

tisdag 28 november 2017

En härligt blandad dag!

Tvättstugan hela dagen och då passar jag på att fixa lite av varje dag mellan alla byten. En promenad först, det har regnat en del, men jag lyckades nästan pricka in uppehållsväder.


Julbelysningarna är uppsatta nu, men syns inte så bra dagtid.Jag gick in på Saluhallen och köpte ett av mina favoritpålägg, en liten burk ruccola- och mandelpesto.Jag älskar att gå omkring och kolla in alla detaljer i Saluhallen.
Det är så mysigt därnere i fikadelen.Det var massor av folk där, men de hade inte hunnit till fikat eller kanske inte skulle. En bussresa var det.När jag gick bakvägen via Mataki tillbaka hem upptäckte jag att hela området höll på att grävas upp. En ny väg där eller? Det grävs hejvilt överallt känns det som.
Jag kollade koloniområdet, där är höstgrävt och fint.


Grönkålen är kvar att skörda. Annars är det rätt visset, men vackert även det.


Det blev mycket bilder idag, nu tar jag igen det haha!


Senare, efter lite städning fick jag gå ut igen och hämtade mitt paket från Cili in Papers, beställda scrapsaker, framförallt vita cardstock som nästan var slut.


Jag testade julkort, bara ett prov. Jag såg en tutorial på Fb på ett liknande och tyckte det var en bra idé att använda upp alla gamla julpapper som jag inte vill ha kvar längre. Sedan hittade jag inte den där tutorialen, någon som vet vem det var???? Diesen med God Jul var med i paketet jag beställt, den passade bra.

Annars är hälsoläget oförändrat!

2 kommentarer:

  1. Åååhhh!!! Sååå mycket vackert att vila ögonen på!!! Alldeles underbart💚💚💚 Vilka papper är det du köpt, supersnygga!! Och så häftigt julkort!! Nä tyvärr så vet jag inte om den tutorialen. Hoppas du hittar den ! Tack för allt du bjuder på💚💚💚 KRAAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Papperskitet från Jiilibean ar nedsatt i pris och fina tyckte jag även om de inte är helt nya. Ja jag får se om det blir några julkort detta året. Kram

      Radera