Translate

torsdag 30 november 2017

Torsdag = Fotoklubben

Jag hade telefontid imorse med läkaren på Vårdcentralen, det resulterade inte i något särskilt mer än att jag fick sagt hur jag mår. Hon ringde upp röntgen när hon hörde vad de sagt och ringde mig igen och sa att det var ok och att det skulle behandlas idag. Under eftermiddagen ringde jag upp och fick tiden de bestämt, det blir den 3 januari så nu vet jag vad jag har att förhålla mig till. Jag måste acceptera att ha smärta och leva som vanligt, så är min inställning just nu i varje fall. Det kanske till och med är bra när det blir den 3 januari, vem vet. Jag kom ut på promenad och försökte ignorera smärtan så gott det gick.


Nya djurbesök dyker upp här och var.

Jag gick till Kyrkogården, tyckte det passade mig idag, lugnt och fint där.På väg hem träffade jag barnbarnet Anna utanför salongen där hon nu har en stol. Rolig pratstund som alltid.
I eftermiddag fick jag besök av vännen Margareta, en fika och pratstund. Därefter var det dags att gå till Fotoklubbens medlemsmöte. Det är alltid så trevligt. Ikväll fick vi se vackra bilder från Indien och lite annat. Även redovisning av senaste månadstävlingen med tema Foto i regn. Denna gången fick jag inte någon placering bland de 10 bästa, det hade jag inte väntat mig heller, jag hade lämnat in gamla bilder som jag inte alls var nöjd med. Bitte här i förgrunden knep förstaplatsen ikväll, så roligt, det är hon så värd.


4 kommentarer:

 1. Så fint på kyrkogården❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltid så rofyllt på något sätt, lite mystik....

   Radera
 2. Mysig och fin promenad!! Kul att du orkade med fotomötet!!! Heja dig!!! KRAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja så glad för det, piggar alltid upp! Kram

   Radera