Translate

måndag 6 november 2017

Citrus Twist Kits 3 to Inspire

En layout här till Citrus Twist Kits inspirationsutmaning 3 to Inspire. Det är en utmaning där 2 designers sätter upp 3 kriterier. En av designerna idag är min vän Anna, tryck och gå in och kolla hennes fina layout! Kriterierna denna gång är att använde utstansat, någon form av sömnad och mistfärg.


Så blev min layout, jag valde lite svag mistfärg som bakgrund så det syns lite dåligt på fotot. Ett foto på min fina mor Märta, som alltid finns med mig i mitt hjärta. Hon levde mellan 1911-1986.

6 kommentarer:

 1. Tack vare alla dina fina LO och dina vackra foton du tar så har jag fått lust att börja göra LO igen!
  Funderar på detta med Citrus Kits, hur fungerar det med best. och leverans, hur mycket kostar det, är det ett Kit varje månad och från USA, det är väl dyrt med tull m.m.? Berätta för mig.
  Kram och hoppas du får en bra vecka, med den nya husbilen!
  Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det gör mig glad! Jag är jättenöjd med mina kit, jag har beställt för 6 mån och då kostar de 26 dollar, sedan tillkommer frakt 21,40 dollar. Gå in och titta på deras webbsida, http://www.citrustwistkits.com/kits.php så ser du allt som finns med i ett kit. De är så roliga att scrappa med. Jag har haft kit rätt länge från USA från olika företag och har aldrig råkat ut för tull, men när jag gjorde en beställning på ett annat företag som egentligen var en vinst så fick jag betala tull, då blir det inte lönsamt. Hör gärna av dig igen!

   Radera
 2. Ja du vet ju redan att jag älskar den här!! Underbar på alla sätt och fotot på mor!!! ♥️
  Så glad att du är med och skapar till den här utmaningen!!! KRAAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, alltid så uppmuntrande att få dina ord Anna! Kram

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, det är både ledsamt och tacksamt.

   Radera