Translate

måndag 27 november 2017

Måndag

En bra natt igen, men idag har jag fått lite bakslag, det går inte att tro att det är helt borta. Men jag är fortfarande glad över att allt är uthärdligt. Jag måste komma igång med promenader, det är helt nödvändigt och det gick rätt bra.


Det var en isande kall vind idag.
Jag gick en tur ut mot Lerberget och upp i skogen där det var betydligt skönare. Jag behöver hitta tillbaka till min motivation att fotografera.

De nya husen i Folkparken börjar bli klara på höjden tror jag. En ny vy när man kommer från Månstorpsvägen.


Hos oss har de stängt av hela vägen och även om vi kunde köra iväg med Boris så går det inte. Vi har inte fått något somhelst meddelande om det.


I eftermiddag var jag med Harald in till Hematologen för att få förklarat alla hans konstiga blodvärden. Alla hans värden har gått uppåt nu sedan han började äta extra järntillskott och det är bara trombocyterna som är för låga. Det viktigaste är dock att benmärgen "fabriken" producerar som den ska. Han får väl käka järn hela tiden så verkar det fungera. Det kändes iallafall väldigt bra och skönt.


Harald gjorde middagen idag, han hade sett någon på fb skriva om en köttfärslimpa som rullades som en rulltårta med en fyllning av lök, paprika, ost och kryddor och sedan bacon runt. Det blev så gott.


Ikväll gav jag mig ut igen i det dåliga vädret för att gå på bio med dottern. Vi såg Breathe en film om en sann historia och det var så vacker, ljuvlig och sorglig, så sevärd.

8 kommentarer:

 1. Det är tur vi har vårt jävlaranamma...annars hade det inte fungerat...fina bilder..du har ju iallafall inte tappat förmågan och lusten ligger på lut..Kram Gunnel :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen tur, den egenskapen får vi vårda och hoppas få behålla! Tack Gunnel! Kram

   Radera
 2. Skönt att du kommit igång med både promenader och fotografering! Skönt för Harald och dig att äntligen få ett positivt besked! Boris väntar på er 😁(även om ni inte kan köra så länge gatan ser ut så) Vi jobbar på med diverse projekt i huset. Ska bli klara till jul....😎 då hela familjen ska samlas här. Kram till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skön och ett måste och äntligen kan vi förhoppningsvis lägga Haralds blodproblem bakom oss. Vad roligt att ni ska ha hela familjen i ert nya hus till jul! Vi ser fram emot att någon gång nästa år få se det! Kram och hälsa!

   Radera
 3. Härliga bilder du förser oss med och jag plankar Gunnels ord helt och hållet så du får läsa hennes en gång till. Förstår inte hur du orkar med allt, men du har ju alltid varit full av energi. Kramar i höstmörkret till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, så roligt att du är på G igen! Jag är så glad för er allas skull! Till det har nog krävts massor av vilja! Kram

   Radera
 4. Du är min hjälte!! Heja dig!! Och så fina bilder!! Järneken är sååå vacker!!! Det lät gott det ni åt!! Allt ni gör är ju gott!!! Åhh!!! På den gatan MIT bion har jag ju gått med dig!!! Glädje!! Kram💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu blir jag ju nästan lite generad! Tack!!! Kram

   Radera