Translate

onsdag 29 november 2017

Onsdag

Idag har jag haft bakslag med min bensmärta, jag börjar bli så trött. Nu tog jag bara 1 Citodon på kvällen före sängsdags och kunde sova bra på den, men när jag steg upp började värken som sedan har kommit och gått hela dagen trots Naproxen och den där apparaten. Jag ringde i måndags för att få veta när jag kan få komma på den där röntgen, då var remissen inte behandlad och jag skulle återkomma idag. Det gjorde jag och då var det förvirrat, deras läkare hade hänvisat till den ena och till den andra och därför kunde de inte boka in mig. Jag skulle återkomma i eftermiddag och då gjorde jag det. De hade inte lyckats få kontakt med läkaren och nu blev det konstigt, flera remisser och när jag sa att det berodde på att jag bytt läkare och att hon ville komplettera sa dom att då visste hon inte vad den andre läkaren hade skrivit för det var samma sak! Min första läkare sa ju att jag skulle röntga buken, men nu sa dom att han hade begärt röntgen av buk, lever, bukspottkörtel, ryggrad och inre bäcken. Det hade jag inte en aning om. Jag har telefontid med läkaren på Delfinen imorgonbitti så jag får höra vad hon säger. De ville att hon skulle ringa dom och förtydliga??? I förmiddags sa dom att det kanske blev röntgen i slutet av december!!!!
Innan allt detta gick jag iväg tidigt, tänkte jag måste promenera och se om smärtan kan lägga sig lite.


Solen höll på att gå upp och det var fint väder om än lite kallt.Hem till dottern för att stryka och städa. Jag vet inte vad det är med mig för jag får fullständiga raseriutbrott när dammsugaren hela tiden fastnar med sladden under sig. Vad är det för jävla skit??Kan ingen konstruera ordentliga städredskap? 


Mia hade hängt upp det fina adventshjärtat som hon fick i födelsedagspresent, Maria Grant har dom, finns också helt runda.


Det är så fint där på gården där Mia och Jonas bor.
Inte mycket mer blev gjort idag, lite tid vid scrapbordet förstås.

4 kommentarer:

 1. Ojoj, var fastnar nu dammsugaren??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sladden hamnar alltid under dammsugaren och då går den inte att rulla, grrrr!

   Radera
 2. Det kan ju ha att göra med all din smärta att du blir gaaaalen!!! Faktiskt!! ♥️ Du är en sann kämpe!! Vackra foton också!!! Härligt!! Kram

  SvaraRadera