Translate

söndag 12 november 2017

Farsdagsmiddag

Nu är jag så innerligt trött på mina benrapporter, ni skiter väl i det eller hur? Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, 3 timmars sömn inatt + någon timme på soffan. Säger inget mer. Blommorna som jag fick av dotter Mia igår kom på plats.


En fin orkidé och en ny krans bredvid ytterdörren.


Idag hjälptes jag och maken åt att laga middag till Haralds barn med familjer. Det gick bra. De kom på eftermiddagen, lite manfall, sonen Fredriks fru Jessica och dotter Tilda kom inte på grund av sjukdom. Vi blev 10 personer istället. Maten kommer i inlägg efteråt.


Kamerablixten behövs nu på kvällarna, fotot blir suddigt utan.Tack för att ni kom och för en trevlig eftermiddag, Harald tackar för presenterna, fyra nya trisslotter som vinst Maria! 

4 kommentarer:

 1. Nä vi är inte trötta på dina rapporter men trött på att du har så ont och eländigt!!! Lider så med dig!!! Trevligare då med er fina familj och god mat!!! Härligt !! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, men så tjatigt det blir..... Kram

   Radera
 2. Skönt för dig att lasta av dig här med ditt onda så bara fortsätt med då jag vet hur jobbigt det är att inte få sova utan smärtan tar över. Hoppas det ordnar sig för dig. Vilken fin orkidé och fin krans vid dörren från Marie. Du är ju en kämpe som orkar ha alla på middag. Hoppas de snart hittar vad det är för fel på dig. Kramar och grattis än en gång till ditt fina foto i HD:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att få din kommentar, så skönt att du orkar mer nu. Jag tänker mycket på dig! Tack!!! Kram

   Radera