Translate

tisdag 14 november 2017

Tisdag

Inte mycket från mig idag, just nu har jag så blandade känslor för alltihop. Jag försökte städa hos dotter Mia idag, jag vill poängtera att det är inte hon som vill att jag ska städa utan det är jag som tycker att jag måste försöka fungera normalt igen. Det gick, men jag fick lägga mig på soffan ett tag, jag har varit lite illamående idag, men tror att det nog är tabletterna jag stoppar i mig och sömnlösheten. Natten var iallafall ändå hyfsad, var bara uppe en period och även om det inte blir många timmar så har det varit ännu eländigare. Kanske jag ändå tycker att det är något lite bättre. Jag är smärtfri under en del av dagen. Jag fick brev från läkaren idag, det var ändå lite vajsing på mina prover, men kanske inte något som kan förklara benet. Jag får se vad han säger på tisdag. Sjukgymnasten har skrivit till mig och gett mig en tid på torsdag så den tar jag.

Idag hittade jag mina julscrapsaker, dom låg i en låda som jag lagt en massa fotoramar över.


Nu var det inte så mycket att hurra för och det hade jag ett svagt minne av. Jag skulle vilja ha lite nytt julmaterial, jag kanske måste göra en beställning. Det är tråkigt att det inte finns en scrapbutik nära.4 kommentarer:

 1. Men snälla nån...städa hos Marie? Vet inte vad jag skall säga!!! Bäst att inte kommentera...! Citodon har ju kodein som ingrediens och det omvandlas i kroppen till morfin..så det är inte konstigt att du mår lite illa. Dom är starkt vanebildande så var försiktig Titte..är narkotikaklassade Sen förstår jag att du måste ta dom ..Av två onda ting så....kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet Gunnel, men tja, jag ger mig liksom inte. Ja, jag är inte alls glad för dom tabletterna, har aldrig tagit något starkare än Panodil tidigare, men jag känner mig desperat och vill bara få bort den där smärtan. Det här har lärt mig en hel del! Tack snälla du! Kram

   Radera
 2. Gumman!!!♥️♥️♥️ Jag vet hur du är så jag säger inget om städningen! Ja det är ju morfinet som bildas som får dig att må illa förmodligen. Finns det inget annat smärtlindrande då??
  Suck!!! Önskar jag kunde göra allt bra♥️ kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej inte lönt..... Jag får avvakta tisdag nu, knaprar Citodon tills dess! Kram

   Radera