Translate

onsdag 22 november 2017

Vårdcentralen igen

Igårkväll blev dotter Mia arg när jag berättade för henne om mitt besök på vårdcentralen och om jag inte ringde själv idag så skulle hon göra det. Jag ville varken det ena eller det andra, men tänkte imorse att jag får väl ringa då. Det gjorde jag och fick lite bättre information av sjuksköterskan om vad som var gjort. När jag sms:ade Mia att hon inte behövde ringa så ringde hon mig och berättade att hon redan gjort det!!!!! Gud, så pinsamt tyckte jag! Hon hade fått en ny tid till en annan läkare till mig under eftermiddagen! Jag smög dit och tyckte det var riktigt jobbigt ända tills jag fick träffa den nya läkaren som bara var så mycket bättre. Tänk vad ett bemötande kan göra skillnad! Läkaren har en teori om att det kommer från ryggen så att det är nerver som kommit i kläm, den teorin kan jag dela eftersom jag ofta tycker att en del av smärtan är som jag tror nervsmärta. Nu ska hon komplettera min beställda skiktröntgen med ryggraden och dessutom be att de prioriterar den. Jag kunde också diskutera min smärtlindring och nu ska jag sluta med Citodon och använda Naproxen och Alvedon istället. Dessutom kommer hon att skicka en telefontid till mig nästa vecka för att höra hur det är! Plötsligt känns det lättare att stå ut med smärtan. Massor av tack till min snälla dotter som inte är rädd för att säga ifrån!

Detta blev vad jag klarade av idag. Ja, jag gjorde middag till oss.


En god Köttfärsgratäng med potatis. Harald köpte fel selleri, bladselleri istället för rotselleri, det hade absolut blivit godare med rotselleri som har kraftigare smak. Den är värd att göra om ni blir sugna.

12 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Heja er!! Vad bra att ni båda samarbetade och fick mer reda i detta!! Toppen att du fått annan smärtlindring också!! Skönt att du äntligen får hjälp!! Memorera den här läkarens namn!!! Verkar ju bra!!! KRAAAAAAM ♥️♥️♥️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack, det var en lättnad faktiskt! Kram

   Radera
 3. Så bra Titte...Kram Gunnel

  SvaraRadera
 4. Skönt att ha barn som agerar och att du nu fått en läkare som du fått förtroende för och som nu försöker göra något åt dina besvär.Tove var på läkarna hela tiden när jag var på lasarettet så de frågade om hon jobbade inom vården då hon kunde så mycket. Hon har ju undersköterskeexamen men för många många år sedan. Jag har sagt många under min tid nu, hur skulle jag klarat mig utan Sven och barnen och undrar hur många har det ensamma i sina hem. Fortsätt lita på Mia. Kram till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja barnen är guld värda...:) Gunnel

   Radera
  2. Ja, familjen betyder allt, vi är lyckligt lottade! Kram

   Radera
 5. Så skönt för dig! Det var som jag trodde, kände igen smärtan.Hoppas att du får tid fort. Kram Ingrid

  SvaraRadera