Translate

tisdag 7 november 2017

Sjukgymnastbesök igen

Konstig dag idag, men för tillfället är kanske alla dagar konstiga, jag får liksom tänka om väldigt mycket. Mycket lite sömn inatt, ca 4 timmar i olika omgångar låg jag i sängen mer eller mindre sovande. Då blir allt jobbigt. Imorse cyklade jag till sjukgymnasten, cykla går riktigt bra märkte jag. Samma tester som tidigare och i stort sett samma resultat. Han berättar en massa för mig som jag inte kan redogöra för i efterhand, men det låter bra haha, ja inte bra precis, men mina smärtor är inte entydiga för att ställa en säker diagnos. Jag får stoppa i mig Citodon och hoppas på att det blir bättre. Dagarna går bra tycker jag. Vi började plocka ner i husbilen Boris, det gick trögt, men det är roligt. Vi upptäcker efterhand allt vi behöver komplettera med i en helt ny husbil. Jag tog en paus för att jag skulle med Fotoklubben till Höganäs Museum där vi ska ha en utställning med vernissage på lördag. Jag är med i en liten grupp som planerar detta och vi skulle träffas idag och förbereda. Jag fick ringa återbud och lade mig att sova. Mitt på dagen!!! Helt slut.

Välkomna dit!

Jag kom upp igen och tog mig samman. Cyklade iväg till Jysk för att köpa bäddmadrasser som vi plötsligt kom på att vi måste ha. Harald försökte klä stolarna framtill med en skyddsklädsel som fanns med. Han lyckades inte och vi gav upp för idag.

2 kommentarer:

  1. Alltså du är så duktig!! Cyklar och inreder i husbilen trots allt!! Du är min hjälte!!! Blir så bra med han, Boris!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir bra, längtar till att vi kan testa nu. Kram

      Radera