Translate

torsdag 9 november 2017

Shoppingtur

Idag har vi tagit den där shoppingturen, jag hade ont i natt, men tyckte ändå att jag fick en del sömn. Tänkte att det går nog. Först fixade jag upp lite saker från källaren och bar ut i husbilen. Jag bäddade taksängen, så mysigt det blir, det blir en fin gästsäng. Harald backade sedan in bilen på vår parkering med mig viftande. Nu försvinner den lite mer, vi är lite rädda för att folk ska klaga.
Vi körde iväg och hamnade på Hornbach, det blev lite fel i tankarna, vi skulle ju till Bauhaus!


Vi travade ändå in där och gick ut efter att inte ha hittat något. Dessa hemska stora butiker, jag orkar inte......


Då fick vi köra till Bauhaus istället, det ligger ju för sjutton i Hyllinge! Där handlade vi en del av det vi skulle, bl a backar till garaget i husbilen.


Tillbaka till Helsingborg och Väla, vi skulle ha hållare till TV och GPS. Nu började jag krokna totalt, blev helt slut faktiskt och ont i höft och ben. Vi behövde mat och jag var sugen på bakad potatis.


Det är gott! Harald gick själv till Kjell & Co och handlade och jag satt kvar och vilade. Alltså, vad är det med mig?


Till slut var det IKEA för några saker som behövdes. Det blir ju så långt att gå genom alla dessa enorma butiker, men sjukgymnasten sa att jag skulle leva och röra mig som vanligt så mycket jag kan så....... Jag hade inte räknat med att det blev så jobbigt. Vi var så glada över att vara hemma igen.
Nu minsann ringer läkarna i skift till Harald om hans blod, det tar aldrig slut och utredningarna fortskrider och det drar ut på tiden. Konstigt är det.

2 kommentarer:

  1. Heja er!! Du ger dig inte så lätt!! Men du vet förr eller senare känner dom flesta som du när man är ute och shoppar. Gott att du fick vila lite efter maten. Hoppas du får en bättre natt nu!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kanske lite överkurs att gå på så många ställen på samma dag., det är ju liksom inte samma som att gå in i en liten affär och fråga efter något. Kram

      Radera