Translate

fredag 3 november 2017

Hur ska det bli?

Denna situationen kräver mer tålamod än jag besitter, inte ens Citodon tar denna smärta, men lite mer än Alvedon. Jag sov lite bättre inatt, men jag mår illa och inatt när jag var uppe var det nära att jag svimmade i köket, jag fick kasta mig över i en stol och sedan snabbt stappla in i sängen. Då rann svetten av mig och jag känner mig helt uppgiven. Lite bättre när jag sedan steg upp vid 6-tiden. Jag försökte ta en kort promenad och haltade fram, det är konstigt för smärtan flyttar sig och ändrar karaktär lite hit och dit. Just nu har jag svårt att röra benet. Alltså ni får stå ut med dessa benrapporter, ni är väl trötta på mig vid den här tiden, men det är det som fyller mina dagar just nu.
Mycket roligare är det, att igårkväll när jag egentligen skulle varit på Fotoklubben, fick jag ett telefonsamtal där Conny, tävlingsledare i klubben, berättade att jag vunnit månadstävlingen med tema Stämning. Jag blev helt chockad, men såklart jätteglad, det grämde mig en aning att jag inte var på plats.


Jag får återkomma till motiveringen. Denna bilden tog jag vid 5-tiden på morgonen i somras när vi låg vid Göta Kanal med husbilen.


Vädret idag var inte lika stämningsfullt, kallt, lite blåsigt och molnigt. Det motiverade inte till fotografering.Blomman jag fick av Anna slog ut, så vacker är det.


Jag har tagit en liten paus med scrappandet och plockat fram mina loggböcker som jag legat så efter med. Det är lite mer anspråkslöst för mig just nu. Jag är nu klar med 2016, skönt. Maken fortsätter att sköta marktjänsten här hemma, så skönt. 


Idag gjorde han kåldolmar och det var såå gott!

10 kommentarer:

 1. Kära söta du är då en sann kämpe!!! Vi tröttnar inte alls på dig, blir bara ledsen för din skull att du har så ont!! Härligt med lite glädjeämnen ändå mitt i allt, grattis igen till vinsten!! Det fotot är magiskt!!! Vad fin blomman är!! Glad jag blir💚💚💚 Fortsätt krya nu!!! KRAAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag försöker verkligen, men detta håller på att fälla mig! Tack snälla du för din aldrig sinande omtanke. Kram

   Radera
  2. Vet du vad? Du får lov att falla!!! Vi är många runt om dig som lyfter dig när det behövs!! ♥️♥️♥️

   Radera
 2. Men fy vad jobbigt med denna hemska värk! Stackare! Hoppas verkligen att det blir bättre snart. Du är verkligen duktig på att fotografera tycker jag och Peter instämmer. Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla ni, jag är ju själv aldrig nöjd med mina foto och har haft en lång period då jag inte lämnat in bilder eftersom jag tycker att det är så pinsamt. Ja jag hoppas verkligen att det någon gång ska lätta en aning, hemskt är det. Jag uppskattar inte att vara smärtfri, men det kommer jag att göra. Kram

   Radera
 3. Vilket jättefint foto, Christel, grattis till vinsten! Hoppas att det ordnar sej med ditt ben, att man hittar vad som är felet o kan åtgärda det.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Viveca, ja det hoppas jag också, får se om det visar något på röntgen. Så synd att jag missade vår träff, kram

   Radera
  2. Det får ju bli fler träffar såklart!

   Radera
 4. Grattis till vinsten...det var roligt..gläds och lider med dig..vilken blandning av känslor..livet är inte alltid lagom...Kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, nej haha, lagom har aldrig riktigt varit min grej. Jag kanske ska bli mer lagom när jag blir stor! Kram

   Radera