Translate

måndag 6 november 2017

Ny husbil

I förmiddags åkte vi iväg med husbilen Bosse, kändes lite sorgligt på något sätt. Han har fått oss att uppleva mycket spännande och roligt. Min natt var den bästa på länge, bara uppe en gång för att stoppa i mig smärtlindring och sedan sov jag till sex på morgonen, så skönt det kändes. Nu har den värsta smärtan flyttat sig till höften och därmed gör det skitont att gå. Först var vi till sjukhuset i Ängelholm för att röntga mina höfter, drop in så det tog lite tid. Vi hade lite tid och var hungriga så vi stannade till utanför stan och åt lunch.


Det blev en sån där storkökslunch, inte i min smak, men mätta blev vi iallafall.


Bredvid låg bl a Clas Olsson och vi skulle köpa en sån där fönsterputsgrej för att kunna suga upp vattnet när det blir kondens på rutorna i bilen. Det var inget bra pris så vi får leta vidare.


Vi fortsatte till Bengt i Örkelljunga, hade en bokad tid kl 14. Vi träffade först en tjej och fixade med alla papper och sedan en kille som gick igenom den nya husbilen med oss.


Ja, han var lika snygg som vi mindes och verkar ganska enkel med allt. Vad det ska bli roligt att "flytta in". 


Jag älskar min nya vask haha!
En annan kille tog hand om Bosse och han blev godkänd, vara bara några småfel som var lätt att åtgärda och vi fick det priset för honom som var utlovat. Lite nervösa var vi där.


Vi tog en kopp kaffe medan vi väntade på några saker med den nya bilen. 


Här kommer jag linkande, jag önskar att jag kunde glädjas så mycket som jag borde, men det är svårt med denna smärta. Jag tröstar mig iallafall med att jag nu inte behöver klättra upp på en stege för att sova. Dessutom är han mycket lättare att ta sig in i, är lägre och har inget steg utvändigt.


Boris blir namnet på nya bilen och här står dom tillsammans. Jag tycker egentligen att Bosse är finare på något sätt, men det är bara utvändigt, invändigt vinner Boris rejält.


Klockan blev rätt mycket innan vi kom iväg hemåt så nöjda och glada över Boris.

2 kommentarer:

  1. Yesss!!! Grattis!! Detta blir så bra!! Heja Boris💙 Nu ska du bara bli frisk så kan ni ta er en tur!! Tänker på dig!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det tror jag också även om jag inte riktigt kan njuta just nu! Kram

      Radera