Translate

torsdag 1 mars 2018

Los Alcazares

Idag låg vi kvar, första gången på denna resan och det är faktiskt så skönt. Låg kvar, det är nog gamla seglartermer, det heter nog stod kvar antar jag. En båt ligger och en bil står, eller hur? Vädret var sådär, det började bra imorse med sol, men sedan blev det rätt molnigt, men inget regn, det är vi glada för. Harald, Bernt och jag tog en promenad, först strandpromenaden sedan upp i stan och tillbaka, det blev över 8 km innan vi var hemma igen. Lite för långt egentligen, men samtidigt skönt.


Citronträden är vackra.


Här finns massor av semesterbostäder som ser ut på olika sätt och det flesta är tomma.


Här är massor av clementinträd.












Det var gott med en öl och en nyköpt baguette när vi kom tillbaka. Än så länge är vi inte helt imponerade av Spanien, vi jämför lite med Kroatien och då vinner det landet med hästlängder. Kanske vädret spelar in och vi har ju mycket kvar att uppleva. Vi får återkomma med dom tankarna, men att t ex vistas här på vintrarna har jag nog redan tänkt om med. Jag gjorde en enkel Spagetti Carbonara till middag, här kan man köpa små paket med färdigtärnade baconbitar så det är bara att steka upp dom, koka spagetti, blanda i riven ost och vispgrädde, salta och peppra och i med baconbitarna. Det är gott!


Senare hade vi en liten planering med vännerna, mycket förvirring och mycket skratt!

4 kommentarer:

  1. Oj vad man längtar till våren när man ser dessa fina bilder. Önskar er en fortsatt "spännande" tur. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Låter som ni har det ganska mysigt trots allt 😀 Här hemma skottar vi snö och skottar snö..... undrar om vi håller på att bli insnöade (i dubbel bemärkelse...😂) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja ni fick en rejäl första vinter! Men, desto bättre när våren kommer! Kram

      Radera