Translate

onsdag 14 mars 2018

Lugn dag i Balerma

Idag har det blivit en dag att bara finnas till på. Jag har städat, tvättat och fixat med lite av varje. Ingen sol i sikte, men vi har iallafall kunnat vara ute. Bortåt kvällen började det dock blåsa väldigt mycket igen.Harald och Bernt har alltid något på gång. Jag tog en promenad ner till havet.Om jag ens kom på tanken att bada så försvann det snabbt. Det fanns massor av Portugisiska örlogsmän på stranden, det är en mycket giftig manet som man faktiskt kan dö av. Jag har bara sett dom i havet innan, men nu även här. Jag kom ihåg att jag läst i någon grupp på Fb att det varnats för dessa som kommit med de hårda vindarna vid kusten i Spanien.
Det är så vackra stenar på stränderna, jag skulle vilja plocka, men inser att jag inte behöver dom haha! Även pinjekottar finns det gott om.


Jag gjorde stuvad blomkål till middag tillsammans med köttrester, det var inte särskilt gott så jag fotade inte ens. Vi hade sedan en som alltid mysig kvällssittning med grannarna.

4 kommentarer:

 1. Du är den du är! En lugn dag för dig betyder tvätt och städning mm och för mig är en lugn dag att bara slappa eller kanske småpyssla lite. Vilken energi du har. Fy vad äckliga maneterna ser ut. Vänta och bada tills havet lagt sig så du inte åker med i vågen när den försvinner ut igen. Hoppas ni får lite fler varma dagar och inte så blåsigt innan ni återvänder till kära Höganäs. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja du, det där kan nog vara olika haha! Det är ändå så sorgligt att det inte blev det där badandet som vi sett fram emot. Men vi får se, hoppas fortfarande och samtidigt börjar hemlängtan ta ton. Kram

   Radera
 2. Ja hushållet måste ju skötas lite även om det är semester. Alltså vilken häftig färg det är på dom maneterna! Så dom är farliga, du får passa fötterna då. Ha det gott min fina vän!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom där är inte att leka med, stor respekt för dom! Hoppas du har det fint själv! Kram

   Radera