Translate

tisdag 10 juli 2018

Partille

Igår tog jag en morgonpromenad på Hönö, det är så fint där och jag gillar ställplatsen. Jag hade gärna kunnat stå kvar där ytterligare en dag, jag hittade också en bättre badstege att bada från. Vi hade dock bestämt med vänner att komma och hälsa på innan vi lämnar Göteborg så vi lämnade efter lunch.


Det är så många stora vackra hus. Tänk att få bo så här.


Det var öde på restaurangerna denna morgon, en stor segelbåt låg förtöjd på utsidan.

Vi har fortfarande problem med vår kyl och jag ringde Bengt i Örkelljunga för att få tips på vad vi kunde göra. Hon ringde tillbaka och de trodde att det var fel på temostaten så på deras inrådan kopplade vi bort den. Nu på morgonen idag fungerar den så vi får väl prova oss fram.


Vi körde till Partille till seglarvännerna Mats och Anna-Lena. De är fortfarande aktiva seglare och har  nu sin båt i Grekland, de var precis hemkomna därifrån. Nu ska dom segla över till Karibien igen, det är fjärde gången och de ska hyra ut sitt hus.


Vi pratade och bjöds på grillat, vi har många gemensamma seglarvänner och vi har seglat tillsammans.Igår kom det efterlängtade regnet och när vi ätit fick vi flytta in. Då kunde vi titta på lite bilder och hade det bra. Tack för denna kvällen!

4 kommentarer:

 1. Har ännu inte varit på Hönö! Måste åka dit en dag, kanske är hopplöst nu på helgerna i juli att få ställplats.. Får sikta in oss på det när allas semestrar är slut kanske. Innan vi far söderöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte helt fullt där, man får nog bara komma tidigt när bilarna lämnar. Det är fint där!

   Radera
 2. Så vackert!! Och härligt med gott sällskap och god mat. Och regn!! Det saknar vi!! Kram❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en helt makalös sommar, om än lite skrämmande och extremt med denna värme och torkan! Kram

   Radera