Translate

tisdag 23 oktober 2018

Aleris

Tidig morgon, iallafall för oss nuförtiden. Harald skulle vara på Aleris i Ängelholm vid 8 för att grå starr operera sitt andra öga. Han var vid gott mod trots problemet med första ögat. Det är fortfarande inte helt bra, men nästan ok.


Operationen idag gick bra, stor skillnad mot förra och nu är det bara tre veckors droppande i det. Idag var det sista dagens droppande efter andra operationen av första ögat. Två olika droppar tre ggr per dag!


När vi kommit hem började Harald få ont och gick till sängs en stund. Jag fixade lite här hemma, lite städ och iordningställande. Det var ett riktigt höstväder och egentligen innesittardag, men jag tog mig ut för att kolla in vindarna.



Det syns aldrig på bild hur mycket det blåser, men när jag kom ut på invallningen och hade vinden emot mig så gick det nästan inte att gå. Jag fick vända och gå hemåt igen.





Det är skönare inomhus en sådan här dag.

2 kommentarer:

  1. Skönt att det verkar gått bra denna gång❤️🙏🏻 Ja jag minns ju hur det blåste då vi gick där💨💨💨💨 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och då var det inte i närheten av denna dagens vind! Tänk att det snart är 1 år sedan, saknar att träffa dig! Ja skönt att detta öga gick bra, så nu går det åt rätt håll och skall ordna sig det också även om det tagit mycket längre tid än planerat. Kram

      Radera