Translate

fredag 12 oktober 2018

Motion i dublett

Jag cyklade iväg till Friskis imorse och klarade mig igenom ett gympapass. Det är bra, det är skönt, men ack så tråkigt det är. Desto roligare blev det när jag och Harald cyklade iväg på utflykt. Jag var bara hemma, duschade och fixade matsäck. Det är ett fantastiskt väder och det måste bara tagas tillvara. Vi cyklade mot Mölle och skulle hitta den gamla vattenmöllan som vi läst om i lokaltidningen. Den var minsann svår att hitta.



Fel håll!


Det stod en skylt vid banvallen, den hittade vi sedan. Vattenmölla som byggdes på 1600-talet och håller på att renoveras, men ligger på privat mark. Vi cyklade ner och jag smög mig dit, konstigt med en sevärdshetsskylt som ingen får gå till. Jag smygtog några foton.


Troligtvis kommer den att öppnas för allmänheten när allt är klart. Det är tänkt att den ska komma i bruk och mala spannmål på gammalt sätt.


Lite snopna cyklade vi vidare till Mölle och vidare upp till Italienska vägen uppe på Kullaberg. Där stannade vi och tog den medhavda fikan.





Helt underbart skönt.



Ner en runda om hamnen i Mölle, där byggs det om och var lite rörigt.



Vi hade motvind hem, på bilderna ser det inte ut som det blåste, men det gjorde det och vad tacksamt att ha elcyklarna. Jag var såå trött, blåst i huvudet och jag har så jäkla ont överallt i kroppen, artrosen frodas just nu. Det var så skönt att komma hem, sitta en stund vid scrapbordet och en större stund i TVsoffan. 
Glad helg på er alla!

2 kommentarer:

  1. En härlig dag kort sammanfattat!! Mysigt med matsäck och cyckeltur!! Heja er!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag önskar er också en härlig helg! Kramar.

    SvaraRadera