Translate

tisdag 16 oktober 2018

En fin dag

En fin dag på många sätt. En härlig promenad i ett helt underbart väder, varmt, lugnt och så skönt tyst.


Jag gick till Siöcronaparken, där är vackert nu.





Krokusen sticker upp bland löven, är det inte konstigt?




Jag fortsatte att promenera österut i stan, jag gillar villakvarteren här, gamla hus och trädgårdar med mycket karaktär.



Kyrkogården fick ett besök.



Jag satte mig en stund i Minneslunden och tänkte på mor och far.




Här byggs ett hus eller växthus.



Denna gravplatsen är en kulturgrav, den är fin.


Detta är en bevarad gravplats. Jag fick en pratstund med en av de som arbetar här och hon förklarade för mig att många av de gamla gravplatserna som är uppsagda bevaras ändå för att inte kyrkogården ska bli utarmad. Det är fint tycker jag.
När jag sedan gick hemåt blev jag så badsugen och det gick snabbt hem där jag bytte om och cyklade ner för att bada.


Ett sådant skönt bad, vattentemperaturen är 13 grader, det ger energi!



Hemma kämpade Harald med middagen, vi försöker äta mitt på dagen numera. För det mesta fungerar det, men inte alltid. Idag åt vi mitt på dagen. Harald gjorde Kyckling med jordnötssås, ris och bönor. Det var såå gott, han kan göra goda middagar och idag blev det grönsak också!



Under eftermiddagen fick vi besök av vännen Margareta, jag blev så glad, det är inte så ofta. En mysig fika. Även barnbarnet Jonathan kom upp en liten stund med barnen, toalettbesök och glass haha! Så roligt.


Under kvällen var jag med Fotoklubben till Åstorp för redovisning av Fotomaran som jag var på för ett antal veckor sedan. Jag fick åka med Bitte och Claes, det är alltid så trevligt. 




Fin redovisning, det är så roligt att se hur alla tolkat samma tema. Kaffe och kakor serverades som ett avbrott i redovisningen.


Jag blev jätteglad över två förstaplaceringar och en andraplacering. Dessutom fick jag Bästa Bild och vann en bok. 



Vilken dag detta blev!

4 kommentarer:

  1. Ja, Wow vilken dag❤️ Härligt härligt även om jag har vissa invändningar mot badet🙈❄️ God mat och trevligt besök och så ett stooort GRATTIS till så fina placeringar m fotograferandet🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Du är ju så BRA❤️ Och du , det är nog sån höstkrokus som du såg, så det är i sin ordning. Tack för allt härligt du delar! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tack, en sådan bra dag inkl badet haha! Tänk att jag fick hjälp av dig med blomman, Tidlösa, såg att min svägerska och kommenterade det på Fb. Dom kan alltså växa helt utan jord och vatten. Kram

      Radera
  2. Grattis till dina fina placeringar...du är så duktig att fotografera ..alla dina fina bilder som jag gläds åt varje dag :) kram Gunnel

    SvaraRadera