Translate

tisdag 30 oktober 2018

Paper Issues: Scrap Soup


En av de många utmaningarna hos Paper Issues.

1 Cut file or 5 die cuts
The color orange
Lined patterned paper 
One triangle
3 photos

Den utmaningen passade bra till min Travelors Notebook.


Jag har alla fem kriterierna här, blommorna är en free cut file. Det sista uppslaget i min TN med vännerna Bitte och Tommy när vi firade hennes födelsedag i Stenhamra utanför Stockholm. Denna boken är nu klar, har valt att göra den med alla de olika träffarna med familj och vänner på vår tur med husbilen Boris i sommar. Det är oftast detta som är de största minnena.


Själva boken har jag gjort själv med lite mjukare papper, någon slags textilpapper som jag fått för länge sedan av min vän Anna.

2 kommentarer:

  1. Du är ju helt otrolig hur du både kan fota, skriva texter och sammanställa allt och till alla. Du borde ge ut en bok om ditt liv med allt du varit med om. Kramar och fortsatt bra vecka även om det just nu regnar, men det stör ju inte dig utan du går dina promenader mm ändå. Hoppas Haralds ögon blivit bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla! Ja, jag älskar ju att kunna hålla på med allt möjligt, vilken glädje att vara pensionär och kunna göra precis vad en vill! Haralds senaste opererade öga är perfekt, det andra är bättre men inte helt bra. Men, han ser bra nu, skönt!

      Radera