Translate

söndag 21 oktober 2018

Scrapträff

Idag har jag varit på en scrapträff i Helsingborg, det är så roligt, att bara få sitta och scrappa med andra trevliga tjejer som älskar samma sak. Jag hade med mig mina loppissaker, bl a de där paketen som jag gjort om ni kanske minns det. Jag fick sålt en hel del, vad det känns bra!


Karin i mitten som håller i träffarna på ABF huset i Helsingborg.





Vi får alltid ett uppdrag av något slag och idag var det en lift där vi också skulle använda vissa saker, blommor, någon slags spets och skriva på skrivmaskin.


Här är några av våra layouter, jag visar mina efterhand på ett eget inlägg eftersom jag gjort dom till olika utmaningar precis som jag brukar.


När jag kom hem hade Harald gjort middag, så trevligt att komma hem till det. Han serverade Sjömansbiff, jättegott.



Ja mycket mer blir det inte idag. Ikväll sitter jag och letar bilder till Fotoklubbens utställning på Höganäs Museum, så svårt att bestämma vad jag ska ha.

2 kommentarer:

  1. Vilken toppen dag! Och vad roligt att du fick en hel del sålt🙌🏻 Det ramlar in en massa nytt nu hela tiden hos CiLi, blink blink😍😘 Gott med sån härlig middag att komma hem till. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dom där "paketen var nog rätt bra, många kvar men det gick ändå åt. Vi var ju inte så många på träffen, men i november blir det en mara och då tar jag med mig resten. Kram

      Radera