Translate

tisdag 27 februari 2018

Alicante


Det regnade som spö i backen som jag sa när jag var barn och det var kallt, rena vintern. Ulla och Bernt ville gärna stå kvar en dag, men de hade ångrat sig. Så vi körde iväg, men klockan hann och bli elva. Vi hade sett ut en ställplats i Alicante och körde på den. Det gick bra utan incidenter ända tills vi kom till Alicante, då blev det lite fel. Alltså den där Gps:en, helt plötsligt låg målet ute i havet och visade helt fel. Det blev en liten omväg, men vi hittade till slut. FULLBELAGT! Så kan det gå, vi körde vidare till en annan ställplats, likadant, fullbelagt. Nu har vi lärt oss något nytt, härnere får vi nog ringa och kolla innan. 
Vi har chansat och ställt oss på en parkeringsficka utanför ställplatsen, känns inte riktigt helt ok, men klockan hade blivit mycket och vi hade kört 45 mil. Vi står utan el, har stängt av kylskåpet så får vi se hur det går. Om ni undrar så blev det Soldatens Ärtsoppa till middag! Sedan avslutade vi denna dag med samkväm med våra körkamrater. Vi planerade morgondagens ställplats och jag ringde och bokade! 

Alltså nu får det minsann bli bättre framöver annars lämnar vi detta landet!


5 kommentarer:

 1. Hoppas som sagt att värmen kommer tillbaka till er! Annars får ni trösta er med att ni har det varmare och mindre snö än vi har iaf😅♥️
  Ha det gott!! Saknar dig!! 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja vilket konstigt väder denna vinter i hela Europa och det verkar inte nådigt uppe i Sverige. Kramar!

   Radera
 2. Älskar att läsa din blogg. Mycket igenkännande. Vi åker ner till Spanien för första gången iår, åker veckan efter påsk. Tar gärna emot tips om har camping och ställplats. Kör försiktigt! Jag har en blogg som heter livateftet60.blogspot.se / Gun-Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, roligt att höra! Jag lyckas inte komma in på din blogg av någon anledning. Du kan nog hitta lite användbart, jag brukar skriva vilka ställplatser/campingplatser vi står på och lite hur det är. Då får ni bättre väder än vi på nerfarten iallafall.

   Radera
 3. livatefter60.blogspot.se ska det vara

  SvaraRadera