Translate

söndag 18 februari 2018

Trelleborg

Vi kom äntligen iväg, Harald var och tankade vatten och spolade av bilen lite hos Joel. När vi var framme i Trelleborg och ställt oss på en parkering strax före färjehamnen var vi fikasugna. När vi började spola vatten fick vi det inte riktigt att funka och då hade allt vatten runnit av bilen. Efter felsökning var det ett vred som Harald glömt. Det är mycket som ska fungera när vi inte känner bilen riktigt än. 


Efter fikat körde vi iväg för att hitta en bensinmack där vi kunde sno lite vatten. Det fungerade och vi körde tillbaka till parkeringsplatsen som egentligen är en ställplats som inte är igång under vintern. 


Vi tog det lugnt och kollade att vi fick igång TVn och det fungerade. Jag gjorde middag och det gick också bra även om det är lite krångligt innan jag känner allt. Vi firade med en flaska vin och maten blev god, oxfärsbiffar med potatis bearnaisesås och sallad.  
Solen gick ner.

När disken var avklarad gick Harald ut och stängde av gasolen inför morgondagen, men kom på att vi ju kör värmen med gasol. Sedan gick den inte igång igen, Harald höll på och höll på och just nu vid åttatiden fungerar det igen. Ingen vet hur natten blir, men vi hoppas. 


Vi lägger oss nog tidigt, ska upp tidigt och det har blivit ganska kallt. Tur att vi iallafall ska köra mot värmen, imorgon får vi nog försöka hitta ett ställe med el!

2 kommentarer:

  1. Ni ser båda nöjda ut även om det händer lite saker som ni inte är beredda på, men ni löser ju det efterhand så allt kommer att gå galant framöver för er. Önskar er nu en helt fantastisk resa. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Tänk att nu är ni på väg!! Härligt!! Ja men ni lär ju er eftersom. Hoppas ni inte fick en allt för kall natt! Kram

    SvaraRadera