Translate

lördag 10 februari 2018

Resa beställd

Kort promenad idag, jag är lite uttråkad på promenadvägarna. Det fick bli lite mat till fåglarna och sedan vidare till sonen Andreas. Får passa på när det är helg om jag ska ha en chans till någon pratstund.

Andreas och Ulles hus. En kopp kaffe och lite prat samtidigt som OS skulle följas.


Sune har det skönt.


Jag gick vidare till dotter Mia och vi gick sedan tillsammans hemåt. Innan dess en pratstund där också samtidigt som vi kollade resa. Mia beställde sedan en vecka till Puerto Rico på Gran Canaria för oss. Åh, jag tycker att det är alldeles för mycket, jag får sådana samvetskval över att hon är så snäll mot mig, hon beställer ju inte precis den billigaste resan heller. Vi åker på lördag 1 vecka, så härligt med sol och värme och vi trivs ju så gott tillsammans. Nu ska Boris husbil också packas i veckan som kommer för sedan kör vi direkt.


Jag passade också på att hämta ut broddar som kommunalrådet bestämt att alla pensionärer ska få gratis. Vilka påhitt!


Det växer i rabatterna.


Harald gjorde middag idag igen. Så gott! Parmesanpanerad kycklingfilé med potatisgratäng också kompletterade jag med lite sallad. Jättegott var det! Vad bra jag har det!

5 kommentarer:

 1. Du skall bara tacka och ta emot, men vet hur det känns när barnen betalar, fel håll brukar jag säga, men jag tror att det kommer från deras allra innersta som talar om hur mycket det tycker om en och vad vi har gjort för dem, tror jag! Vi har också hämtat ut broddar, men inte behövt använda dem hittills. En härlig tallrik att beskåda t o m med sallad då Harald lagat maten. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker tänka så, tack för att du påminner mig. Att det är fel håll sitter djupt förankrat, men samtidigt tjänar ju våra barn (och barnbarn) så mycket mer än vi någonsin gjort. Vår lilla skitpension skulle de aldrig klarat sig på. Jag vet att det beror på hur man levt genom åren, jag är ett skrämmande exempel haha! Jag har alltid gjort dumma val men jag har upplevt mycket! Kram

   Radera
 2. Tjohooo!! Härligt härligt med två resor nu!! Och vad mysigt att få komma till värmen nu!! Ni är så värda denna resa båda två, fina go’a ni!!! 💚💚💚 Åhh!! Så god mat!!! KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, vi får se hur det blir, Mia har influensan...... Kram

   Radera
  2. Näääää😱😩😩😩♥️♥️♥️♥️ Krya!!!

   Radera