fredag 28 juli 2017

Älmhult

Ja nu är vi i Älmhult, snabbt beslut i eftermiddag haha! Men, först var vi på Hantverksmässan i Båstad. Den finns på Norrvikens trädgårdar och är jättestor, jag fattar knappt att det finns så många hantverkare i landet. Dock är det inte så mycket variation tycker jag, mycket likartat också en och annan överraskning. Vackra kläder, men dyra vilket inte är så konstigt eftersom allt är handgjort. Vi promenerade dit, ca 3 km och det gick bra, vacker väg, men vansinnigt mycket trafik. Jag gick och funderade på att det är så konstigt att så många går på gym och springer, men när det gäller att förflytta sig från en plats till en annan då är det bilen som gäller. 


Blommande dikeskanter är sommar för mig.En lång kö för att lösa inträde trots många olika ingångar, så mycket människor som besöker denna hantverksmässa. 


Vackert väder och väldigt trevligt att gå omkring och titta på allt fint. Jag blir alltid så sugen på att göra saker, sticka och annat, men det rinner snabbt bort. En liten kaffepaus behövdes för att få ny energi. En så vacker park är det också, men där vägrade Harald, det får bli en annan gång. Även en bilutställningen som passade honom bättre. Vi träffade fotovännerna Claes och Bitte och hon föreslog en fotoutflykt dit, det låter bra.Vi orkade inte gå tillbaka också utan tog dubbeldäckaren som gick i trafik där. En liten paus i solen sedan då vi funderade på vad vi skulle göra härnäst. Det blev som sagt Älmhult, vi är nyfikna på Ikeamuséet som öppnade här 2016. Nu står vi på parkeringen och skall titta där imorgon när vi är pigga och utvilade igen. 

Jag lagade till rester ikväll, inte så särskilt gott, men vi blev mätta. Ingen vidare fredagsmat, men får väl visa även den tråkiga maten. Annars kan ni ju tro att jag alltid bara ska skryta.

6 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut där💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja åk dit, alltså till Älmhult!

   Radera
 2. Svar
  1. Hej Joel, eller vad det betyder?

   Radera
 3. Sååå vackra bilder!! Och läckert med Klippan sofforna där ute!! Kram 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela muséet, helt underbart! Kram

   Radera