lördag 22 juli 2017

Äntligen bad

Idag bestämde jag mig, direkt ner till badet efter frukosten för sedan blir det inte av.  Jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska göra och jag får ju vara glad för att jag har så mycket att välja på. Badet var jätteskönt om än en aning kallt, 17,4 grader i vattnet. Det är faktiskt väldigt ovanligt att det är så kallt i slutet av juli, en konstig sommar är det. Solen ville inte heller riktigt visa sig, den kunde inte heller bestämma sig.Vi fixade lite i Bosse husbil, vi ska ut och köra lite i nästa vecka har vi tänkt. När solen tittade fram blev vi sugna på att köra till Margreteberg så vi tog fika med oss och körde.


Harald sjönk ner när han tagit fram stolarna och bordet. Det är så skönt att bara ta sig ner där och njuta av utsikten.


Vi fick gratis underhållning därnere.


Nejnej Harald, du ska inte åka i den!


Men han kan ju känna sig som en kung ändå!


Ett bröllop på stranden fick vi skåda.

Dom hade 7 barn!!!

När vi njutit färdigt körde vi hem igen, vi har det så bra. Nu börjar vi bli sugna på att köra lite igen,  men någon längre tur blir det inte. Harald har fått ny tid för att fortsätta utredning om behandling för sin psoriasis i slutet av augusti och det måste han ta. Han har det lite besvärligt med artriten. Det är tydligen inte så enkelt som vi trodde, att han bara kunde få den där cellgiftsmedicinen.


Harald gjorde middag idag, Hamburgare av högrevsfärs med många goda tillbehör. Det var så gott och kolla grönsakerna, tomaterna gömmer sig lite bakom romansalladen! 

4 kommentarer:

 1. Hej! Som alltid lika roligt att läsa om vad du/ni har för er.
  Det hör liksom till den dagliga rutinen att gå in o läsa "Tittes blogg".:)
  Jag brukar inte kommentera så mycket, som du märker, men idag måste jag bara skriva om bröllopet ni fick vara med om. Det var Gunvors fd svärdotter som gifte sej med sin nye man. Att ni råkade vara där just då,var ju lite lustigt :) Fortsatt mysig sommar, o trevliga turer med Bosse. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Viveca, det glädjer mig att min blogg kan roa en aning! Oj, vad kul att veta, då måste ju några av barnen vara Gunvors barnbarn?! Hoppas du har en härlig sommar själv! Kram

   Radera
 2. Håller med föregående talare !! Så glad för din blogg!! Så glad för vår vänskap!!! Tacksam💚 Och så mysigt ni hade det där vid stranden !!
  KRAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir! Kram

   Radera