söndag 30 juli 2017

Cykeltur

Idag hann vi ta en cykeltur innan åskan och regnet brakade loss. Stora vattenmängder så då var det skönt att vara inomhus hemma. Det är lika roligt varje gång numera att cykla med elcykeln och att vi kan cykla tillsammans. Harald har aldrig varit så pigg på att cykla förut. Vi cyklade till Viken för att besöka Haralds syster Inger som har utställning av sina målningar tillsammans med två andra. Kul att vi hann titta. När vi kom dit hade Vikens mölla öppet och var i drift. Jag har aldrig sett den inne så vi tittade in där först.
Granne med möllan fanns konstutställningen och det var roligt att se. De är tre som ställer ut och två av dom var på plats.

Några av Ingers målningar.


Vi cyklade ner om hamnen innan vi cyklade hemåt.


Det där var vad jag orkade med idag, men jag är inte sämre iallafall så den förkylningen är nog snart över. Jag lagade middag, gjorde en Fläskfilégryta med paprika och lite annat gott som fanns i kylen. Jättegott blev det tillsammans med potatis.

2 kommentarer:

  1. Trevligt med en så fin utställning och mysig miljö! Den grytan ser god ut!! Jag har ingen fantasi alls med maten nu... suck!!! Fortsätt krya på dig vännen!! KRAAM 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland är det så, ingen inspiration till varken det ena eller det andra...... Kram

      Radera