lördag 15 juli 2017

Poolbad

Jag behövde handla några presenter, men hamnade hos sonen Joel och Petra. Nu är det ju plötsligt sommar, vad konstigt detta blev! Det är ju nu vi skulle varit ute med husbilen. Men vad mysigt det blev hos Joel, de satt i solstolar och jag fick en.


Jag fick låna en matchande baddräkt också blev det bad också, men först försökte jag komma överens med flamingon haha!


Stilstudie följer...... Kanske inte riktigt min grej.....


Stockrosorna och blommorna i deras trädgård är så fina.


Jag gjorde mina ärenden efter detta äventyret medan Harald var iväg och tvättade Bosse och han vaxade och gjorde fint. Jag städade bilen invändigt, så välbehövligt och nu står han ren och fin redo för nästa tur. Jag tvättade även våra elcyklar som stått på bilen och var genomskitiga. Jag tror inte att vi kommer att ha med cyklarna fler gånger, det blir inte av att vi cyklar och dom är då mest i vägen också ska vi vara rädda för att bli av med dom. Det får nog bli en hemmaaktivitet att cykla. 


Ikväll har jag varit över hos syster Anita och tackat henne för att hon passat vår lägenhet och post och dessutom skickade iväg Haralds snarkmaskin.2 kommentarer:

  1. Åååhhh!! Pooooool!!! Jag vill också ha en 😍 Ser så härligt ut!! Du är så fin i din rosa baddräkt på flamingon, hihi!! Kram💖💖💖

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men det skulle ni ju haft där på gården! Problemet att den kanske måste anläggas på sommaren! Kram

      Radera