måndag 10 juli 2017

Sotenkanalen

Idag var det sightseeing i Fjällbacka. Jag kände mig lite halvvissen, ont lite varstans, mest i halsen, sov lite dåligt dessutom. Kanske det är nu när vi klarat av hela denna långa tur, som baciller/virus träder fram. Fast jag brukar inte bli sjuk så det är nog bara helt tillfälligt. Iallafall så tog vi sällskap med JoJo och Nettan och promenerade runt. Harald har massor av barndomsminnen ihop med JoJo eftersom även den familjen hade sommarhus där. Det är alltid vissa ställen som ska besökas också ska det pratas med folk som dom känner. Men det är en fröjd att gå runt där, vackra hus, rosorna blommar och fina sjöbodar.


Dom får vänta medan Nettan och jag kollar butiker.Hur många bilder har jag inte från denna gatan genom åren.

Också har vi barndomshemmet här uppe, det gula huset.


Havet var fullt av brännmaneter idag, att bada var inte ens tänkbart.


Och, jodå Harald köpte den obligatoriska Halv special på Aknes.


Vi packade ihop och körde vidare, jag tycket inte det var så kul att stå på parkeringen, kändes inte riktigt ok eftersom det var en 4 timmars parkering. Vi var nöjda med att ha tittat runt och vädret blev inte så bra som utlovats heller. Vi visste inte riktigt var vi ville köra, kollade först Hunnebostrand och sedan kom vi på att när vi gått med båt genom Sotenkanalen har där stått husbilar på ett ställe. Då skojade vi alltid om att där kanske vi kommer att stå någon gång fast vi trodde inte egentligen på det. Vi bestämde oss för att testa och så trevligt det blev. Ett underbart ställe att stå på med underhållning hela tiden av passerande båtar. JoJo och Nettan kom också dit och vi hade en sådan härlig kväll tillsammans. Vinden avtog och vi satt ute och åt middag och kunde dessutom sitta kvar tills solen gick ner. Jag hade en grillad kyckling och tillsammans med potatis, sallad och mango/currysås blev det en god middag till oss alla.


Vi tog en promenad, det är ett naturreservat här, Ramsvik och det är så vackert. Efter promenaden avslutade vi med jordgubbar till efterrätt. Hit kommer vi garanterat att återvända. Tack för en trevlig dag tillsammans!4 kommentarer:

 1. Så mysig dag! Är det en matta ni har under matsalsmöblemanget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast kristallkronan fattas, vi hade inget att hänga den i!

   Radera
 2. Åååhhh!!! Ooohhhhh!!! Aaahhhhh!!! Vad mysigt
  !! Jag vill också!! Njuter med er❤️ kram

  SvaraRadera