måndag 17 juli 2017

Vindigt

Fint väder idag, men attan vad det blåser. Jag skulle försöka komma igång med mina promenadrutiner idag, det gick väl sådär. Startade med att gå hem till sonen Andreas, men då blev det bara lite kattkel på yttertrappan. Jag vågade inte banka för hårt på dörren, det var tidig morgon, så jag fortsatte promenaden.Invallningen, men det blåste rejält så jag vände, skönare med medvind och sol också har jag blivit lite slö.Det är mycket husbilar i hamnen, igår såg jag att Aftonbladet hade listat Sveriges bästa ställplatser och Höganäs låg på 7:e plats. Imponerande!


Det var inte många båtar ute idag, ganska fullt i hamnen.Jag gick ut på byggan och kollade, 16,5 grader i vattnet och det var inget fint vatten, mycket tång som flöt omkring. Jag hade inte badkläder med heller för den delen.


Jag satte mig här en stund istället, så mysigt. Efter en stund kom Harald som var ute på sin promenad så vi hade en liten dejt!


Andreas ringde så det blev ändå en kopp kaffe och pratstund med honom. Men inget bad i poolen heller.Harald gjorde middagen idag, godaste potatisen i fryern, så gott det blir. Ryggbiff från CityGross som var så gott också bearmaisesås, tyvärr var det tomt i grönsakslådan haha!

2 kommentarer:

  1. Jaså ni har inte nåt toppenväder ni heller? Här är det bara kallt och tråkigt, men bra scrappväder. Vad fina omgivningar ni har därnere !! Och mysigt med pool!!! Kram 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den här sommaren går väl inte till historien som den varmaste precis, men skönt ändå! Kram

      Radera