söndag 2 juli 2017

Kabelvåg Lofoten

Idag vaknade vi till ett riktigt skitväder, 12 grader och ihållande regn. Senare på eftermiddagen slutade regnet äntligen och vi kunde ta en liten promenad. Ja, det går ju bra att gå i regn också, men inte så lockande. Vi behövde ändå en händelsefattig dag och det har det varit.
Vi körde iallafall en sträcka söderut på Lofoten till den största staden här, Svolvaer. Vi tyckte inte att ställplatsen, som låg ganska centralt, var särskilt rolig och körde vidare. Vi skall ändå återvända dit och då är det roligare när det är vardag och butikerna är öppna.Harald släppte av mig i Svolvaer så jag sprang in på turistinformationen och fick tag på lite tips och även en förteckning över camping- och ställplatser. Nu vet vi vad vi gör framöver, tror vi iallafall.Vi åke vidare söderut och hamnade på en liten camping i Kabelvåg, det var akut behov att tömma toaletten så det blev bra.


Här står vi idag.
Vi har bara slappat bortsett från promenaden, ätit hamburgare som jag hade i frysfacket med råstekt potatis till och som jag glömde fota, ingen större förlust haha!
Nu ser vi fram emot morgondagen då det iallafall inte ska regna. Vi har konstaterat att vi har 216 mil kvar hem!

4 kommentarer:

 1. Härligt att se när molnen döljer bergstopparna (på bild i alla fall). Hoppas ni får bättre väder idag. Vi har omväxlande sol, mulet, regn, blåsigt och kallt. Våra markiser har gått upp och ner hela dagen efter sol och moln. Harald ser lite ensam ut på stranden, men det kan ju kännas skönt att ha den helt för sig själv. Kramar och fortsatt god tur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir vackra bilder och det kändes lite öde där också. Kram

   Radera
 2. Ja jag förstår tristessen med bara regn men likväl är det vackra bilder igen!! Den med kullen och husen på slutet är såååå fin!!! Ha det gott min vän!! Hälsa!! Kram💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas ni också har det bra! Kram

   Radera