onsdag 12 juli 2017

Torslanda

Igår hade vi en helt underbar morgon vid Sotenkanalen, vi satt med kaffekopparna och kollade in alla båtar som hela tiden gick på kanalen. Vi tog en promenad i det så fina naturreservatet, vilket vackert landskap med hedar och klippor. Jag älskar det! Deras fina hund Alice.Gediget nytt torrdass.


Kaprifol, Bohusläns landskapsblomma

Vi sa hejdå till Jojo och Nethan, de körde hemåt och vi satt en stund till vid kanalen. Till och med solen tittade fram emellanåt. Vi körde sedan vidare söderut för att besöka husbilsvännerna Rolf och Lisbeth. De bor på Torslanda så vi slapp köra in i Göteborg. De bor i ett jättefint hus och vi kunde stå bra vid gatan där. Kul att träffas igen, första gången i Tyskland i höstas och andra gången på husbilsträffen i Halmstad i våras.

Gott bubbel ute när vi kom och därefter en jättegod middag inomhus. 


Så mycket fina odlingar och blommor att titta på.

Vacker dukning och en god mexikansk kycklinggryta med ris och sallad.Lite suddig men så god efterrätt, päronsorbet med glass, choklad och blåbär.


Min favoritkaka till kaffet.

Emellanåt kom det störtregn, men det höll upp och vi tog en promenad i omgivningen. De har två hundar, Puma och Mitzi som också behövde komma ut. Vi fortsatte att prata och åt goda ostar och gott vin. Plötsligt var klockan mycket och dags att lägga sig.

2 kommentarer:

  1. Hur mycket underbart orkar en människa med på så kort tid!!? Så mysigt och så vackert!! Härligt stt möta vännerna igen!! Kram 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men nu orkar vi inte längta haha! Kram

      Radera